Mint arról korábban már beszámoltunk, a következő hetekben tömegesen járnak le a 2014-ben kiváltott DVTK Klubkártyák, ezért kérjük szurkolóinkat, hosszabbítsák meg klubkártyájuk érvényességét! Az első körben kiadott kártyák érvényességi ideje három év volt. A hosszabbítás nem bonyolult, a klubkartya.mlsz.hu oldalon a folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe.

Bár a DVTK hazai mérkőzésein nem kötelező a klubkártya használata, annak birtokában jelentősen gyorsabban vásárolhatók belépők, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon pedig csak ennek birtokában lehet belépőjegyet vásárolni.

A kártyabirtokosok a klubkartya.mlsz.hu oldalon bejelentkezés után saját maguk nyilatkozhatnak arról, hogy kívánják-e kártyájuk meghosszabbítását kérni a kiállítástól számított 10 évig.

A kártya érvényessége néhány lépésben meghosszabbítható.

1. Írd be a böngészőbe a klubkartya.mlsz.hu címet, majd kattints a Saját adatok karbantartása szövegre!

2. Írd be a klubkártyád számát és a hozzá tartozó PIN kódot, majd kattints a Bejelentkezés gombra! (Amennyiben korábban nem került megváltoztatásra, a PIN kód a születési időből, a hónap és a nap 2-2 számjeggyéből áll össze, ha pl. február 25-én születtél, akkor a szám: 0225.)

3. Válaszd ki, hogy hozzájárulsz a klubkártyád meghosszabbításához, majd kattints a Tovább gombra!

4. Ellenőrizd az adataidat és kattints a Mentés gombra.

A kártya érvényességének meghosszabbítására egyéb lehetőség nincs, személyesen a DVTK Shopban és a kártyapontokon csak új kártya váltható ki.