Univer-Sport Kecskemét - DVTK II 15-3

Győzek
Bari 4
Doros 4
Tóth Zs. 3
Gadóczi 3
Bari, Doros páros

A DVTK második csapata a három alapember mellett Gadóczi Gáborral kiegészülve nem bízott semmit a véletlenre. A három fővel érkezett Univer-Sport Kecskemét ellen az egyetlen páros mérkőzésen (a másikon ellenfél híján 3-0 ide)  a Tóth, Gadóczi egység 3-1-es vereséget szenvedett a Medvegy, Csonka párostól. Zsolt elmondása szerint nem érezte a ritmust balkezes párja mellett. Ekkor volt utoljára szoros a mérkőzés, mivel az első körben hengereltek a hazaiak. Bari nagyon elverte paraolimpikon ellenfelét Csonka Andrást, Doros a fiatal Csille Lajost, míg Gadóczi szép győzelmet aratott az ifjúsági ranglista 15. helyezettje Medvegy Ákos felett. (5-1 ide)

A második körben Bari újból nagy arányú győzelemmel nyitott Csille ellen (5,0,5), Tóth Zs. a vártnál szorosabb meccsen verte Medvegy Ákost (3:2), míg Gadóczi csaknem meglepetést okozott. 2-0-s hátrányból egyenlítve döntő szettre kényszerítette Csonkát, de döntő szett 3:3 után már nem tudott újítani. (8-2 két kör után) Bari játék nélkül , míg Doros szorosabb győzelemmel (Medvegy ellen 3-1) biztosította a 10. nyert meccsünket. Tóth Zsolt Csonka ellen mindhárom szettjét minimális arányban vesztette (9,9,10), Gadóczi a másik kecskeméti fiatalt is biztosan verte, így 11-3 Az utolsó körben már nem termett babér az ellenfélnek, Bari Medvegyet, Doros igen színvonalas meccsen Csonkát (3:1), Tóth pedig Csillét verve alakította ki a 15:3 arányú győzelmet.

A csapat kitűnő szerepléssel - Bari, Doros és Tóth vezérletével - az őszi idényt a dobogó harmadik helyén zárta.

DVTK III. - Ózdi VSE  16-2

Győztek
Boros 4
Fekete 4
Rózsahegyi 4
Pados 3
Boros, Pados páros

Az NB II-es csapat Boros, Rózsahegyi, Pados, Fekete összeállításban az idén gyengélkedő Ózdi Városi SE csapatát fogadta. A hazai győzelem nem forgott veszélyben, így a DVTK III. középmezőny végén, a kieséstől nem veszélyeztetve várhatja a tavaszi folytatást.