Mint arról korábban már beszámoltunk, folyamatosan járnak le a 2014-től kiadott DVTK klubkártyák, ezért kérjük szurkolóinkat, hosszabbítsák meg annak érvényességét! A hosszabbítás nem bonyolult, a klubkartya.mlsz.hu oldalon a folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe.

Bár a DVTK hazai mérkőzésein nem kötelező a klubkártya használata, annak birtokában jelentősen gyorsabban vásárolhatók belépők, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon pedig kizárólag ennek birtokában lehet belépőjegyet vásárolni.

A kártyabirtokosok a klubkartya.mlsz.hu oldalon bejelentkezés után saját maguk nyilatkozhatnak arról, hogy kívánják-e kártyájuk meghosszabbítását kérni a kiállítástól számított 10 évig.

A kártya érvényessége néhány lépésben meghosszabbítható

1. Írd be a böngészőbe a klubkartya.mlsz.hu címet, majd kattints a Saját adatok karbantartása szövegre!

2. Írd be a klubkártyád számát és a hozzá tartozó PIN kódot, majd kattints a Bejelentkezés gombra! (Amennyiben korábban nem került megváltoztatásra, a PIN kód a születési időből, a hónap és a nap 2-2 számjeggyéből áll össze, ha pl. február 25-én születtél, akkor a szám: 0225.)

3. Válaszd ki, hogy hozzájárulsz a klubkártyád meghosszabbításához, majd kattints a Tovább gombra!

4. Ellenőrizd az adataidat és kattints a Mentés gombra.

A kártya érvényességének meghosszabbítására egyéb lehetőség nincs, személyesen a DVTK Shopban és a kártyapontokon csak új kártya váltható ki.

Gyakran ismételt kérdések

Mi történik, ha lejár a kártyám?

A lejárt kártyákat a rendszer automatikusan letiltja, velük jegyvásárlás nem lehetséges. A kártya lejáratát követő 3 munkanapon belül a személyes adatok automatikusan törlődnek. A lejárat után új kártyát kell kiváltani. Ezért célszerű még a lejárat végdátuma előtt meghosszabbítani.

Honnan tudhatom, mikor jár le a kártyám?

A klubkártya a kiállítástól számítva 3 évig érvényes. A klubkártya lejárata (és a klubtag egyéb személyes adatai) megtekinthetőek a https://klubkartya.mlsz.hu oldalon bejelentkezés után. A bejelentkezéshez érvényes klubkártya szám és titkos PIN kód megadása szükséges. A lejárati dátum a kártyára rányomtatásra is kerülhet. Amennyiben hozzájárult a kapcsolattartási célú adatkezeléshez és megadta e-mail címét, úgy a lejárat előtt 30 nappal értesítő e-mailt küld az érintett klubkártya rendszer.

Mi a PIN kódom?

Amennyiben nem változtatta meg korábban, akkor a kártyatulajdonos születési hónapja és napja alkotja a PIN kódot, azaz ha valaki január elsején született, akkor a PIN kódja 0101 lesz.

Miért nem találja a rendszer a kártyámat, pedig pontosan tudom a kártyaszámomat és a PIN kódomat?

A lejárt klubkártyák 3 munkanapot követően automatikusan törlődnek, ezért nem is találhatja a rendszer. Ebben az esetben új kártyát kell csináltatni.

Hol lehet új DVTK klubkártyát csináltatni?

A DVTK Shopban (Szinvapark, 2. emelet). Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 12-18 óra, szombaton 10-16 óra között. Vasárnap zárva.

Mennyibe kerül az új klubkártya?

Az új klubkártya ára egységesen 500 forint.