DVTK kezdőcsapata:

Kapus: Kurtsits István
Védők: Bedőcs Marcell, Tóth “Ostya” István, Juhász József, BOT
Középpályások: Szemán “Boy” Máté, Tamás “Hypno” Gábor, Megyeri Dávid, Váradi László
Csatárok: Lukács “Luki” Patrik (ANY), Papp Szabi

 

Fattyjayz kezdőcsapata:

Kapus: BOT
Védők: Trazer Norbi, Szalai Dénes, Nagy Domi, BOT
Középpályások: Fodor Tomi, Nagy Teó, Szarka Lóránt, Galgóczi Tamás, BOT
Csatár: Teimel Márkó

(A “BOT” karaktereket minden esetben egy arra kijelölt személy, másnéven “ANY” irányít.)

Kulcspillanatok

1.meccs

4.perc:
- Szép labdakihozatal a Dvtk részéről, majd Megyeri kapja a labdát 30 méternél, aki két labdaérintést követően, Hamesz Jr.-ot szökteti. A Fattyjayz védelme remekül reagálja le a helyzetet, ezzel megakadályozva a befejezést, viszont Lukács nem hagy időt a felszabadításra, rögtön lecsap a labdára, tol egyet és már bombáz is, de a kapus hárítani tud.
24.perc:
- Szabi gyönyörűen fut el a bal szélen, majd egy tökéletes csellel csapja be védőjét, és precíz labdát ad Hamesz Jr-nak, aki szintén csellel operál a tizenhatoson belül, Macska próbálja szerelni, de buktatás lett a vége. A tizenegyest a sértett „Hamesz Jr” higgadtan begurítja.
35.prec:
- A Dvtk ismét hátul járatja a labdát, viszont nagyon jó ütemben lép ki az ellenfél középpályása K.Adolf, és továbbítani is tudja a megszerzett labdát a csatárnak, de végül Totya lövése csemege volt István számára.
45.perc:
- Félidő: Dvtk 1 – 0 Fattyjayz

Statisztika:
- Lövések: 6 – 2
- Kaput eltaláló: 4 – 1
- Labdabirtoklás: 59% – 41%

55.perc:
- Eladott labda a Dvtk részéről ,amit K.Adolf szerez meg teljesen üresen, egyből Totya elé teszi a labdát, aki egy boka csellel 3 Dvtk játékost fektet el, majd újra Adolf kapja a labdát, aki ki tekeri a hosszút, ezzel szépit a Fattyjayz 1-1.
60.perc:
- Hamesz Jr. szerez labdát a saját térfelén, majd 1 labdaérintést követően Megyerihez passzol, aki egyből ugratja is a szélen futó Szabit. Szabi átveszi a labdát, jobbra néz és már indítja is egy tökéletes indítással az üresen futó Lukácsot területbe, aki higgadtan rázza le a védőit, és a bal alsóba rúgja a labdát.
69.perc:
- Gyors kontrát követően a Fattyjayz csapata előre tör, Tejföl játszik össze tökéletesen Adolffal, aki ismét csatárukat, Totyát hozza helyzetbe, viszont Totya önzetlenül Hazardnak gurítja tovább, aki a tizenhatoson belül buktatnak, tizenegyes. A labda mögött Adolf, a jobb alsóba gurítja a labdát, ismét szépít a Fattyjayz.
76.perc:
- A Dvtk ismét kispasszokkal operál a középpályán, amivel át is tudnak törni az ellenfél védelmén, László játszik össze Hamesz Jr-al , majd Lukács kapja a labdát, aki nem tudja tökéletesen átvenni azt, majd egy kisebb kavarodás után, ismét Hamesz Jr csap le a labdára és a bal alsóba bombázza a labdát. Ismét vezet a Dvtk csapata.
77.perc:
- A középkezdést követően a Fattyjayz csapata előre tör, Tejföl kap labdát a pálya jobb szélén, felnéz és egyből Adolf fele rúgja a labdát, Józsi próbált menteni, viszont nagyon szerencsétlenül pattant a labda a lábáról, pontosan Adolf elé került a labda, aki lendületből elvitte Ostya mellett, és könyörtelenül kihasználta a helyzetét. Ismét szépít a Fattyjayz .
88.perc:
- Szemán veszíti el a labdát a középpályánál, Totya, aki megszerezte a golyót, már passzol is Adolfnak, aki tétovázás nélkül ugratja ki Tejfölt teljesen üresen. Nem is kérdés Tejföl senkitől sem zavartatva elfut es könyörtelenül a kapu hosszú oldalába bombáz. A Fattyjayz ezzel megszerzi a győztes találatot a végeredmény 3-4.
A mérkőzés legjobbja: Fattyjayz – K.Adolf ( 3gól )

2.meccs

13.perc:
- Fattyjayz jut szabadrúgáshoz, és egy gyönyörű variáció után a hosszú oldalra íveli K.Adolf a labdát, amire Hazard gyönyörűen érkezik, és teszi is be egyből középre, viszont Józsi nagyon szemfülesen észrevette ezt, és felszabadított.
20.perc:
-Bedobást követően K.Adolf rúgja középre a labdát céltalanul, amit Megyeri próbál kivágni, de elakad „G”-ben, majd Hazard elé kerül a lepattanó labda, el is lövi, Isti hatalmasat véd, a kipattanót viszont, Tejföl értékesíti könnyedén, hiszen senki nem fogta őt, csak úgy mint az első mérkőzésen. 1-0 a Fattyjayz-nek.
27.perc:
- László szerez labdát a félpályánál, egyből Szabihoz passzol, aki le tud fordulni a védőjéről, és tovább is tudja passzolni Lukácsnak, aki szintén le fordul védőjéről és kapura is lő, de a kapus hárítani tud, a kipattanó Hamesz Jr lába előtt gurult el.
41.perc:
- Lukács kap labdát a félpályánál, Szabinak teszi vissza, aki pár testcsel után Megyerinek passzol. Megyeri gyönyörűen veszi észre az üresen álló Hamesz Jr-t a pálya közepén, aki egy labdaátvétel után, óriási labdát ad Lukácsnak 4 ember között, a gyönyörű passzt követően, a hiba lehetősége már nem állt fenn , Lukács teljesen egyedül tör kapura, és a jobb alsóba gurítja a labdát, szépit a Dvtk, 1-1.
 45.perc:
. K.Adolf gyönyörű csellel fordul le 2 emberéről, majd „G”-nek passzol középre, aki egyből passzol Hazard-nak, Hazard egy labdaátvétel után már lő is, viszont Istvánon ez nem fogott ki, hatalmasat mentett, ezzel életben tartva a Dvtk csapatát, és reményeit.
45.perc:
-Félidő: Fattyjayz 1 -1 Dvtk
Statisztika:
- Lövések: 5 -5
- Kaput eltaláló: 5 – 4
- Labdabirtoklás: 52% – 48%/
72.perc:
- László szerez labdát a saját térfelén, felnéz és egyből indítja az üresbe futó Lukácsot, aki a felezővonaltól teljesen egyedül futott az ellenfél kapujáig, majd higgadtan a hosszú alsóba rúgta a labdát ezzel beállítva végső eredményét. Fattyjayz 1 – 2 Dvtk.
A mérkőzés legjobbja: Dvtk - Lukács ( 2 gól )

Értékelések:

Fodor Tamás: Elég vegyes érzelmekkel gondolunk vissza a vasárnapi fordulóra. Örölünk, mert sikerult elhoznunk 3 pontot egy elég erős gárdától. Viszont kis hiányérzetünk is van, ugyanis a második meccen is bennünk volt a pontszerzés, és csak nagyon kevés hiányzott ehhez. Öszességében elégedettek lehetünk a 3 ponttal, csak gratulálni tudok a srácoknak és persze a DVTK csapatának is, izgalmas meccseket játszottunk. Sok sikert a továbbiakban!

Juhász József: Először is gratulálok az ellenfélnek, hiszen hála nekik a szurkolók fordulatos mérkőzéseket láthattak. Hiszen a számunkra jól kezdődő első mérkőzésen fordítani tudtak. Egy olyan egyéni hiba miatt, ami az én nevemhez kötődik. Nehéz ilyenkor pláne, hogy a második mérkőzésen nem volt lehetőségem javítani technikai problémák miatt. (Elnézést kérnék a nézőktől, hogy emiatt csak felvételről tekinthették meg a második mérkőzést.) Szerencsére a csapat javított helyettem és bezsebelték a 3 pontot, azt hiszem ebben van az igazi erőnk. Már nem egyszer megmutattuk, hogy az utolsó pillanatokig kitartunk, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el együtt. Hiszem, hogy ha tovább dolgozunk a szerencse is mellénk szegődik, és képesek leszünk kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani a szezon hátralevő részében. Szóval nincs időnk búslakodni, hiszen a következő fordulóban  nagyon fontos mérkőzés vár ránk, a bajnokság egyik eddig még veretlen és remek minőséget képviselő csapata ellen lépünk még pályára és szeretnénk 6 ponttal távozni, hogy még közelebb kerüljünk a feljutást jelentő helyekhez. Hajrá DVTK!