A felnőtteknél a legjobb férfi, női sportolókra és csapatra, utánpótlásvonalon szintén a nemek legjobbjaira (leány, fiú), valamint csapatra lehet szavazni, továbbá a legjobb edzőt is keresik.

A diósgyőri sportolók közül az utánpótlásból a labdarúgó Tóth Borisz és a kosárlabdázó Kiss Angelika egyaránt korosztályos válogatott, és már a felnőttek között is bemutatkozott. A csapatok közül a DVTK Akadémia U16-os kosárlabda csapata a klub első utánpótlás érmét nyerte, míg a DVTK U17-es labdarúgó csapata megnyerte az NB II.-őt, ezzel a nyolccsapatos élvonalba röpítette a klub teljes utánpótlását.

A felnőtt nők között a cselgáncs válogatott Gercsák Szabina várja a szavazatokat. A férfiak között Spéth Norbert a muaythai Európa-bajnokságon nyert aranyérmet, az elődöntőben pedig magasan a legtöbb szavazatot kapta kategóriájában.

A DVTK női labdarúgó csapata 2018-ban Magyar Kupa-döntőt játszott, és bajnoki bronzérmet nyert, míg a DVTK Jegesmedvék ezüstérmet nyert az ERSTE Ligában, aranyérmet a Magyar Kupában, jelenleg pedig minden esélye van a Tippsport Ligában a rájátszásba kerülni. Az edzők között pedig előbbi mestere, Fórizs Sándor került föl a jelöltek közé.

Szavazni a fináléban kétféleképpen lehet: az Észak-Magyarországból kivágott szelvényen vagy a Borsod Online internetes portálon

B.-A.-Z. Megye Év Sportolója 2018 szavazás, döntő

Utánpótlás leány
Kiss Angelika (kosárlabda, Aluinvent-DVTK)

Utánpótlás fiú
Tóth Borisz (labdarúgás, DVTK)

Utánpótlás csapat
DVTK Akadémia (leány kosárlabda, U16)
DVTK (fiú labdarúgás, U17)

Felnőtt női
Gercsák Szabina (cselgáncs, DVTK-MJC)

Felnőtt férfi
Spéth Norbert (muaythai, DVTK-Vita Gym MK)

Felnőtt csapat
DVTK (női labdarúgás)
DVTK Jegesmedvék (jégkorong)

Edző
Fórizs Sándor (női labdarúgás, DVTK)

Szavazz itt a diósgyőriekre!