A pénteki napon már a felnőttek között próbált szerencsét a diósgyőri játékos oldalán a megszokott társával, Hartbrich Leonéval a párosok versenyében. Az első fordulóban a statisztikás Czeglédi-Phan párost győzték le 3:0-ra.

A következő mérkőzésen már az éremért játszottak a Nagyváradi-Harasztovich (Budaörs-Statisztika) pár ellen, végig kiélezett csatában tudtak nyerni 3:2-re.

A döntőbe jutásért az első helyen kiemelt Ambrus-Peterman (Erdért SE) páros sem jelentett akadályt, 3:0 ide, így már a döntőben voltak a lányok!

A fináléban aztán hiába próbáltak mindent megtenni a szekszárdi Bálint-Imre páros biztosabban játszott, így ők nyerték a 2019-es év asztalitenisz felnőtt női páros versenyszámát. De Orsiéknak nincs miért szégyenkezniük, gyönyörű ez a második hely is!

- Végig jól játszottunk - nyilatkozta Fehér Orsolya, a DVTK játékosa. - A szekszárdi páros ma erősebb volt, de így is nagyon boldogak vagyunk! Holnap, a felnőtt egyéniben is minden megteszek. Hátha sikerül egy bravúrt bemutatnom.

- Jól játszottak a lányok - tette hozzá András Miklós szakosztályvezető. - Bíztam bennük, de ez az érem engem is meglepett. Tudták, mit akarnak, egymásért is hajtottak. Szívből gratulálok nekik!

A csütörtöki nap eseményeiről korábbi cikkünkben, ide kattinva olvashatnak szurkolóink.