Az összeállításban mindkét csapatnál volt változás, hiszen a DVTK-nál a térműtéten áteső Tóth Zsolt helyett Doros Szilárdnak kellett a húzó ember szerepét átvenni, amit mint utóbb kiderült, sikeresen oldott meg.

A párosoknál senki sem tudott előnybe kerülni, mivel a Rózsahegyi-Gadóczi páros győzelme mellett nem sikerült a Doros-Boros párnak felülmúlni a Li Hongyang-Korály egységet. (1-1) 

Az első körben sem dőlt el semmi, mivel Doros és Boros biztos győzelme mellett Rózsahegyi Li Hongyang ellen, míg Gadóczi a tehetséges fiatal, Köllő Ábel ellen szoros mérkőzésen v-esztett. Összetettben 3-3.

A második körben sikerült átvenni a DVTK játékosainak a vezetést. Doros, Boros és Rózsahegyi győzelmeinek köszönhetően - akinek ellenfele Korály Tibor, a Rendőr Európa-bajnokság csapatversenyében a bronzérmes gárda tagja volt  A második kör után 6-4 a DVTK javára.

A harmadik felvonás rosszul kezdődött. mivel Doros Szilárd a végletekig kiélezett meccsen nem bírt a rendkívül jól játszó Köllő Ábel ellen és Boros is nagy meccsen maradt alul Li Hongyang ellen. Gadóczi szintén döntő szettben vesztett Korály ellen, így Rózsahegyi győzelme tartotta a reményt az utolsó körre. Összetettben ismét döntetlen, 7-7.

A nap mérkőzésén Doros Szilárd minden szempontból nagyszerű mérkőzésen 3:1 arányban megverte az eddig veretlen Li Hongyangot és Boros is magabiztosan nyert Korály ellen, így a döntetlen már borítkolható volt. A 3 ponthoz szükséges győzelmet a rendkívül megbízhatóan játszó Rózsahegyi húzta be, amit Gadóczi biztosított a Köllő András elleni sikerével.

NB II. Észak-Kelet, 3. forduló 

DVTK II. - Szerencs VSE 11-7 

Győzött
Doros Szilárd (3)
Boros Zoltán (3)
Rózsahegyi Péter (3)
Gadóczi Gábor (1)

Párosban
Gadóczi-Rózsahegyi páros

Értékelés

Barták László, csapatvezető: - Rendkívül izgalmas - három és fél órás -, a végletekig kiélezett mérkőzésen sikerült a Szerencs csapatát felülmúlni 11:7 arányban. Az ellenfélnél a tehetséges és jól menedzselt Köllő Ábel két szép győzelme is kevés volt, mivel Doros Szilárd a döntő helyzetben legyőzte Li Hongyangot. Boros Zoltán megbízható, eredményes szereplése mellett Rózsahegyi Péter is három győzelemmel járult hozzá a sikerhez. Gadóczi Gábor a nyert egyéni játékán, és a pároson kívül két mérkőzést is 3-2-es vereséggel zárt, így elmondható az egységes csapatsiker.