Az őszi döntetlen után fűtötte a diósgyőri gárdát hogy megmutassa igazi arcát. Arról nem is beszélve, hogy a dobogóért folytatott harcban minden pontra szükség volt.

Sajnos tegnap este Imre Leila belázasodott, de megpróbálta végigjátszani a mérkőzést.

A párosokkal kezdődött a mérkőzés, Kővári-Krebs verte a Hegyi-Németh párost 3:1-re, míg az Imre Leila- Bari duó a Pink-Ciupe pár ellen győzött 3:0-ra. 2:0 a DVTK javára.

Az első körben Krebs, Kővári és Bari nyert, a beteg Imre Leila nagy csatában 3:2-re kikapott a sokszoros magyar bajnok Németh Károlytól. 5:1 a javunkra.

A folytatásban Krebs, Kővári, Bari és Imre Leila is magabiztosan játszva nyert, ezzel már biztos volt, hogy ezt a mérkőzést megnyertük, 9:1 a DVTK javára.

Az utolsó négy mérkőzés már csak formalitás volt, Krebs, Bari és Kővári nyert, a lázas Imre Leila föladta az utolsó mérkőzését, ezzel kialakult a 12:2-es végeredmény.

Asztalitenisz NB I. Keleti csoport

DVTK - DEAC 12:2

Nyertek: Bari 3, Kővári 3, Krebs 3, Imre Leila 1 és a Kővári-Krebs és az Imre-Bari páros

András Miklós szakosztályvezető: - Bari és Kővári nagyon jól játszott, a fiatal Krebs Levi is jó játékkal rukkolt elő, külön köszönöm Imre Leilának, hogy lázasan is rendelkezésre állt. Gratulálok a csapatnak!