Az őszi meccseken egy döntetlen és egy vereség volt a mérleg, bíztunk a jobb folytatásban. Mindkét mérkőzésen a Bari Csaba, Kővári Balázs, Imre Leila és Krebs Levente négyes állt asztalhoz.

A párosoknál a Kővári-Krebs magabiztos játékkal verte a Podpinka-Nagy Miklós párost 3:1-re, míg a másik asztalon Imre-Bari duó nagy csatában maradt alul a Dr.Bohács-Nagy Bence pár ellen szintén 3:1 arányban. 1:1 az állás.

Az első körben nagyon rosszul kezdtünk, Imre Leila, Kővári és Krebs is kikapott, csak a veterán Bari tudott csak nyerni. 2:4 az vendéglátóknak.

A folytatásban Kővári és Imre veszített, de Bari és Krebs nyert, így 4:6-ra módosult az eredmény.

Sajnos a folytatásban sem termett sok babér a miskolci csapatnak, Krebs és  Bari veszített, Imre és Kővári nagy meccsen győzött, ezzel 8:6-ra nyert a Szécsény csapata.

Szerva ASE I. - DVTK 8-6

Nyertek: Bari2, Kővári1, Imre1, Krebs1 és a Kővári-Krebs páros.

Vasárnap délelőtt már a Békés ellen próbált javítani a csapatunk, Ősszel hazai környezetben  nagy csatában döntetlen volt a mérkőzés.

Jól kezdett csapatunk, mert az Imre-Bari és a Krebs-Kővári csapat is győzni tudott, így a két páros után 2:0 a DVTK javára.

Az első négy mérkőzésen Kővári és Bari győzött, Krebs és Imre vereséget szenvedett. 4:2 a miskolciaknak.

A második körben Kővári, Bari és Imre is nyert, Krebs sajnos újra veszített. 7:3 a javunkra.

Az utolsó négy mérkőzésen Bari és Kővári is folytatta a remek sorozatot, magabiztos játékkal nyertek, Imre Leila és Krebs viszont nagy csatában veszített. 9:5-re nyertünk!

Békési TE. I. - DVTK 5:9

Nyertek: Bari3, Kővári3, Imre1, a Bari-Imre és aKővári-Krebs párosok.

András Miklós, szakosztályvezető: - Kár volt a szombati meccsért, a döntetlen lazán benne volt, a párost is úgy buktuk el, hogy nekünk állt. Krebsnek Nagy Bencétől nem szabad kikapnia, sajnos ez már így marad. Vasárnap Bari és Kővári újra megmutatta, hogyan kell küzdeni a DVTK címeres mezében! Imre Leila és Krebs is hozzátették a magukét a sikerhez. El kell gondolkodni, hogy mi lesz a következő idényben, mert lassan ebből a remek teljesítményből Extra Liga is lehet. Gratulálok a Csapatnak!