A képzeletbeli rangadóra korlátlan belépőjegy állt a szurkolók rendelkezésére, a hazai szurkolók 1500 forint, a vendégszurkolók pedig 1000 forint utalásával vásárolhatták meg belépőjegyeiket. A DVTK az akció kihirdetésekor úgy döntött, hogy a mérkőzés mindkét félidejének kezdőrúgását megvásárolja 50-50 ezer forintért, ezt megtette dr. Szinay Attila, a DVTK birkózó szakosztályának vezetője is, illetve egyet-egyet vásárolt Feczkó Tamás vezetőedző és Márkvárt Dávid, a csapat középpályása is.

A félidei tizenegyesrúgó-versenyre 3000 forint ellenében jelentkezők között Mirko Ivanovszki, Dejan Karan és Márkvárt Dávid dedikált mezét sorsolták ki a szervezők.

A DVTK szakmai stábjának tagjai és a klub jelenlegi és korábbi labdarúgói egy emberként álltak a kezdeményezés mögé, sorra készítették az adakozásra buzdító videókat, és ők maguk is jó példával jártak elöl.

Hogy a szurkolók meccset is lássanak, a DVTK e-sport szakosztályának segítségével Kiss Tamás, a DVTK labdarúgója, és ferencvárosi részről Porsche Endre játszott e-meccset a DVTK YouTube csatornáján, amelyet a népszerű kommentátor, Hajdú B. István segítségével követhettek nyomon a szurkolók. Ezt követően Kiss Tamás megmérkőzött a DVTK e-sport szakosztályának tagjával, a miskolci Kleine Péterrel is. A két mérkőzést összesen - a cikk megjelenésének időpontjáig - több mint 15 ezren tekintették meg. Sok klub örülne egy ilyen nézőszámnak a lelátókon is.

A gyűjtésnek vége, bátran kijelenthető; sikeres akciót zártunk! Rengeteg helyről kaptunk támogatást, nagyon sokan...

Közzétette: Ultras Diósgyőr – 2020. március 30., hétfő

 

A gyűjtés során a két tábor összesen öt és fél millió forintot gyűjtött össze, amely teljes egészében az egészségügyben dolgozók munkáját segíti a jövőben.

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult az akció sikerességéhez!

Öt és fél millió forint gyűlt össze a képzeletbeli DVTK - FTC mérkőzésre szóló belépőjegyek árusításával, amelynek célja...

Közzétette: Diósgyőri VTK (DVTK) – 2020. március 30., hétfő