HOCKEY ULTIMATE TEAM (HUT) RIVALS

Játékosunk, Bakonyi Dávid egy nagyon előkelő versenysorozatban vett rész a DVTK színeiben, a HOCKEY ULTIMATE TEAM (HUT) RIVALS-ban, ahol ebben a hónapban a 2. helyezést érte el.

Néhány gondolat a játékmódról:
A (HUT) Rivals újdonságnak számít a NHL sorozatban. Lehetővé teszi, hogy online versenyezzünk és ezzel egyre feljebb kerüljünk az európai ranglistán. A sorozatban szinte bárki részt vehet, de meg kell felelnie a computer által generált kritériumoknak. (Ha a Rivalsot előkelő helyen tudjuk zárni, egy teljesen exkluzív eventre léphetünk HuT Champions név alatt ahol kizárólag a legjobbak vehetnek csak részt.65 százalékos győzelmi mutatóval, illetve 2db HuT Divízió I bajnoki címmel kell egy játékosnak rendelkeznie.) Ezután adott határidőn belül küzdenek egymásal Bronz,Ezüst,Arany,Platinum, illetve Gyémánt fokozatban a játékosok. Mindenkinek lehetősége van a kategóriákban feljutni illetve kiesni. A kritikus pont a Platina és a Gyémánt divízió közt van, hiszen ahogy halad előre a bajnokság egyre több pontot termelnek a játékosok, így a feljutás illetve bentmaradás esélye is nagy arányban változik. A kategóriák, a játékosállományt is jelzik és százalékban mérik ami így fest:
A legalsó fokozat, a Bronz: 100%-os telítettség, ezüst kategória: 90%, arany: 75%, platina: 40%, GYÉMÁNT : 10%
Így nem tűnik fel persze a különbség sokaknak játékos és játékos között, de ha vesszük a résztvevők számát, és leosztjuk a százalékokkal, már elég izgalmas számadatokat kaphatunk.

A végjáték 24 órán keresztül tart, míg az utolsó 10 órában derül ki, ki az az 5, akik közt eldől az adott eventben ki európa legjobbja. A nyeremény főként egyedi játékbeli jutalom, de az EA névreszóló emlékplakettel ajándékozza meg a legjobb 3 játékost és hatodszor is sikerül elérniük ilyen eredményeket, felkerülnek az NHL virtuális Hall of Famebe.

Jelenleg 346.000 versenyeznek ebben a RIVALS-ban.

Nézd meg dvtk_peli EASHL,HuT, vagy épp ami. című tartalmát a twitch.tv weboldalon