OTP Bank Liga 9. forduló

2020. november 1., vasárnap
18:30 Kisvárda Master Good - Diósgyőri VTK

Jegyárak

A vendégszektorba (C szektor) szóló normál jegyek 2500, a diák és a nyugdíjas belépők 2000 forintba kerülnek

Jegyvásárlás

A belépőjegyek klubkártya és névre szóló regisztráció nélkül a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és kedden déltől a DVTK Shopban is megvásárolhatók. A kedvezményes diák és nyugdíjas jegyek csak személyesen vásárolhatók meg, a kedvezményre jogosító okmány bemutatásával. 

Helyszín

Kisvárda Várkerti Stadion

Nyitvatartás

DVTK Shop
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-13 óra
vasárnap: zárva

Beléptetés

Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosításra alkalmas iratot vigyenek magukkal.

Az interneten vásárolt jegyek esetében a szervezők azt kérik, nyomtassák ki, és ezt a lapot hozzák magukkal a szurkolók a mérkőzésre! Kérjük, figyeljenek arra, hogy a vonalkód minden számjegye szerepeljen a kinyomtatott lapon! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll a rendezők módjában beengedi a stadionba.

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben - a mérkőzés kezdete előtt 60-90 perccel - érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Kisvárdára utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.