Női Röplabda Extraliga, alapszakasz 7. forduló

DVTK - Fatum-Nyíregyháza  0:3 (-11, -18, -14)

Miskolc, Generali Aréna, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Jámbor Tamás Zoltán, Suba István.
DVTK: Sitku, Kovács E. 8, Kiss E. 6, Beddingfield 2, Horton 5, Szajkó 3. Csere: Dömsödi, Bertók (liberók), Mészáros Zs., Egri 1, Kundrák 1.Szakmai igazgató: Toma Sándor.
Nyíregyháza: Francesco 3, Fuchs 5, Ortiz 7, Lacombe 15, Vaszileva 19, Pintér 7. Csere: Tóth F., Tóth D. (liberók). Vezetőedző: Németh Szabolcs.


A mérkőzés részletes statisztikája ide kattintva olvasható.


Edzői értékelések

Toma Sándor: - Gratulálok a Nyíregyházának a győzelméhez, komolyan vették a mérkőzést, végig nyomás alatt tartottak minket. Voltak periódusok, amikor jól játszott a csapatom, extrákat tudtunk hozni, de ezt nem mindig tudjuk pontokban realizálni. A kontratámadásokban kell még nagyon sokat fejlődnünk, de ez hosszabb időbe fog telni, hiszen ezen a szinten már sokkal nagyobb ütőerő szükséges az eredményességhez.

Németh Szabolcs: – Örülök, hogy a csapat átérezte a szombati MTK elleni meccs után a hétvége zárófeladatának fontosságát, és viszonylag simán tudtuk hozni a “kötelezőt” a szimpatikus DVTK csapata ellen. Sajnos ezen a meccsen is tompák voltunk és olykor-olykor hibáztunk, de azt kell, hogy mondjam a tegnapi mérkőzéshez képest sok pozitív dolog is előjött játékosaimnál, elsősorban a hozzáállásában. Megyünk tovább, hiszen a következő két hétben három komoly kihívás áll előttünk.

 

A DVTK legközelebb november 22-én vasárnap lép pályára ismét hazai környezetben, zárt kapuk mögött. A MTK Budapest elleni találkozó 19.00-kor kezdődik a Generali Arénában.