NB III. Keleti csoport 20. forduló

DVSC II - DVTK tartalék 3-0 (2-0)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Takács Ákos (Szilágyi Zsolt, Takács Ádám)
DVSC II: Zöldesi - Kovács R., Sárosi, Sármány, Szabó A., Bene Á., Juhász M., Gellén, Marucsák, Füzfői, Lakaos B. Aszisztens edző: Sándor Csaba
DVTK tartalék: Furik - Orosz D., Ivánka, Mrva, Kalandadze  - Schildkraut, Kispál – Karika, Zsemlye, Zsiga M. - Omarashvili. Vezetőedző: Zsivóczky Gyula

Csere: Zsiga M. helyett Csávács az 56., Omarashvili helyett Cortés az 56., Bene Á. helyett Jankelic a 67., Juhász M. helyett Tordai a 67., Karika helyett Nagy Z. a 70., Kispál helyett Bartha a 70., Kalandadze helyett Lehóczki a 75., Sármány helyett Pelles a 86., Füzfői helyett Girdán a 86., Marucsák helyett Mezei a 90. percben.
Sárga lap: Schildkraut a 42., Kispál a 45., Juhász M. a 64. percben.
Gólszerző: Sármány (1-0) a 26., Sármány (2-0) a 35., Sármány (3-0) az 53. percben.

Kulcspillanatok

25. perc Egy szögletet követően Sármány fejelte a kapuba a labdát. 1-0

34. perc Egy hosszú indítás után Sármány emelte a kapuba a labdát. 2-0

52. perc Egy balról centerezett labdát helyezett a kapuba Sármány. 3-0

Edzői értékelés

Sándor Csaba: - Az egész mérkőzésünkön úgy gondolom, hogy a csapat minden játékosa megtette a magáét, sokat dolgoztak, sok helyzetünk volt. Sármány Kristófnak sikerült három gólt rúgnia. Az ellenfélnek kevés lehetőséget adtunk és úgy gondolom, hogy játékban is feléjük nőttünk és teljesen megérdemelten nyertük meg ezt a mai mérkőzést.

Zsivoczky Gyula: - Negyedik mérkőzésünkön maradtunk gólképtelenek. Gól nélkül nem lehet mérkőzést nyerni. Szakmailag kiegyenlített játék folyt, de a párharcokat a középpályán elveszítettük és Debrecen könyörtelenül kihasználta a gólhelyzeteit, mi pedig elrontottuk azokat. A jövőben arra fogunk törekedni, hogy amit felépítünk egy fél év alatt, azt ne romboljuk le. Az utolsó mérkőzésünkön az önbecsülésünkért is fogunk játszani.