NB III., Észak-Keleti csoport, 21. forduló

2024. március 24., vasárnap
11:00
DVTK II. F4R - Újpest FC II.

Vezetőedzői várakozás

Szamosi Tamás (DVTK II. F4R): - Az elmúlt két mérkőzésünkön nem esett gól, ami hátul örömteli, elől viszont komoly probléma. Éppen ezért a heti munka során a gólszerzés volt az elsődleges célunk. A csapatjátékunk sokat fejlődött tavaly óta, viszont a jó befejezésekkel hadilábon állunk. A következő ellenfelünk egy nagyon jó, fiatal társaság, kitűnő edzővel. Vasárnap egy remek mérkőzésre számítok. Nagyon szeretek a hozzánk hasonlóan fiatal ellenféllel találkozni, hiszen ebben az esetben ők is felvállalják a nyílt, őszinte futballt. Az Újpesttel mindig küzdelmes és változatos meccset szoktunk játszani, most is erre számítok. Természetesen az őszi vereségért hazai körülmények között szeretnénk visszavágni. 

Mundi Viktor (Újpest FC II.): - Az előző fordulóban aratott győzelem nagyon jót tett a lelkünknek, nagyon örültünk, hogy végre sikerült nyerni egy masszív csapattal szemben. Mivel a válogatott programok miatt a magasabb osztályokban nincs forduló, ezért nehéz megmondani, hogy a két csapat milyen összeállításban lép majd pályára vasárnap. A DVTK fiatal keretét nézve is tartjuk olyan erősnek, hogy jó minőséget tudjon képviselni. A hazaiak átlagéletkora alacsonyabb, mint a miénk, ami a tapasztalat, a rutin szempontjából előnyünkre válhat. A két csapat őszi mérkőzésen ez látszott az első félidőben, a fordulás után azonban a Diósgyőr szerkezetet váltott, ránk jött, de így is meg tudtuk szerezni a 2-1-es győzelmet. Ezúttal is taktikus játékot várok, és amíg veszélyeztetett zónában vagyunk addig természetesen nem gondolkodhatunk másban, mint a pont, vagy a pontok megszerzésében. 

Játékos várakozás

Ferencsik Bálint: - Az Újpesttel mindig nagy iramú meccset szoktunk játszani, most is ez várható. Mindenki éhes a sikerre, mert a lila-fehéreket mindig nagy büszkeség legyőzni. A csapat és a stáb is komoly szintű munkát végzett a héten azért, hogy vasárnap meg tudjuk szerezni a győzelmet. A három pont nagy lendületet adhat a továbbiakra nézve. Biztos vagyok benne, hogy a csapat mindent meg fog tenni a győzelemért és harcolni fog az utolsó percig.

Hírek a DVTK II. F4R-ről
A bajnokság állása

Helyszín

Az Észak-Keleti csoport 21. fordulójának programja

2024. március 24., vasárnap
11:00
DVTK II. F4R - Újpest FC II.
11:00 DVSC II. - Termálfürdő FC Tiszaújváros
14:00 Gyöngyösi AK - Debreceni EAC
14:00 Sényő FC Selyem-Ber - Kisvárda Master Good II
14:00 Facultas Tiszafüredi VSE - REAC
14:00 Putnok FC - FC Hatvan
14:00 Evolution Hungary-Cigánd SE - Salgótarjáni BTC
14:00 Eger SE - Karcagi SE