Wilco van Buuren Somodi Bence - Szekeres Adrián, Debreceni András (Nagy Olivér a szünetben), Lengyel Dániel, Présinger Ádám - Gál András, Vass Ádám - Filkor Attila, Koman Vladimir, Kottán Krisztián (Huszák Tamás a 69. percben) - Simon Attila (Balázs Zsolt a 73. percben) összeállításban szerepeltette csapatunkat.

Válogatottunk jól kezdett, és Kottán Krisztián révén a 26. percben a vezetést is megszerezte. Azonban nem örülhettünk sokáig, mert a házigazdák a 31. és a 36. percben is kapuba találtak, így már az első félidőben előnyt szereztek. A második negyvenöt percben próbáltunk egyenlíteni, de a mezőnyben hiába voltunk egyenrangú partnerek, nem sikerült egalizálnunk, sőt, a szlovákok a 82., majd a 85. percben is gólt szereztek, így végül 4-1-re megnyerték a mecset.

- Az első félidőben mi irányítottuk a játékot, megszereztük a vezetést, és próbáltuk növelni is előnyünket - nyilatkozta honlapunknak a meccs után Wilco van Buuren. - Voltak is lehetőségeink, de ezekkel nem tudtunk élni, ellenfelünk pedig öt perc alatt a maga javára fordította az eredményt. A második félidőben nem sikerült fölénybe kerülnünk, gólt akartunk rúgni, ezért kinyíltunk, és ezt ismét kihasználták a hazaiak. Meg kell jegyeznem, hogy a szlovák csapat nagyon erős, két alacsony, gyors csatára sokszor keltett zavart a védőink között.


Válogatottunk következő kupameccsét október 28-án vívja Kaposváron, az ellenfél Szlovénia korosztályos gárdája lesz.
(mlsz.hu)