Összefoglaló 2016. szeptember 8., csütörtök

Jegyek a DVTK Jegesmedvék - Dunărea meccsre

A Dunărea Galati csapatát fogadja a DVTK Jegesmedvék a MOL Liga nyitányán pénteken este. A belépőjegyek a helyszínen 17 órától kaphatók, a bérletértékesítés folyamatos. Kérünk mindenkit, hogy a várható nagy érdeklődés miatt időben érkezzen.

Jegyek a DVTK Jegesmedvék - Dunărea meccsre


MOL Liga 2016/2017

2016. szeptember 09., péntek
18:00 DVTK Jegesmedvék – C. S. M. Dunărea Galați

A Miskolci Jégcsarnok kapui a találkozó előtt egy órával (17 órakor) nyílnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ne a korongbedobásra érkezzenek, mert a beléptetés hosszabb folyamat, így aki az utolsó pillanatban jön, az lemaradhat a találkozó elejéről.

Bérletek

A bérletek árusítása továbbra is tart. Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy csak a szeptember 9-ig megváltott bérletek lesznek érvényesek a rájátszás mérkőzéseire. A később kiváltott bérletek csak az alapszakaszra érvényesek.

Belépőjegy

Belépőket a mérkőzés napján 17 órától lehet megváltani. Kérjük tisztelt szurkolóinkat, hogy amennyiben jeggyel kívánják megtekinteni a mérkőzést időben érkezzenek, hogy elkerüljék a hosszú sorban állást.

A DVTK Jegesmedvék - Dunărea Galați mérkőzés jegyárai

Jegyárak

Felnőtt

Diák/nyugdíjas

Állóhely, palánk

1300

900

Ülőhely 
(A, E, F szektor)

1600

1100

Ülőhely 
(B, D, F, G, H, I szektor)

1900

1300

 

Vendégjegy 
(J szektor)

1900

1300

Parkolás

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a kettes pálya felújítása miatt a jégcsarnok melletti parkoló befogadóképessége lecsökkent. A jégcsarnoktól távolabb eső övezetekben, hétköznapokon este 18 óráig a parkolás fizetéshez kötött.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!