- A DVTK 110. születésnapja alkalmából a csapat megjelenésével is szerettünk volna tisztelegni a nagy elődök előtt, ezért - a tíz évvel ez előtti centenáriumi szereléshez hasonlóan - az ünnepi mez tervezésekor a csapat legelső mezét vettük alapul - nyilatkozta dr. Világi Péter, a DVTK kommunikációs- és marketing igazgatója. - Nagyon szerencsések vagyunk, hiszen mezszállítónk, a 2Rule az első perctől az ügy mellé állt. Kuriózum, hogy a mezre felkerült a DVTK által használt első címer is. Hiszek benne, hogy szurkolóink tetszését is elnyeri majd!

Vissza a gyökerekhez!

Az ünnepi mezek első fotózására a Vasgyárban került sor. A DVTK labdarúgói közül Dejan Karan, Márkvárt Dávid és Polgár Kristóf próbálhatta fel az új szerelést első alkalommal.


Limitált darabszám

A klubvezetés úgy döntött, hogy - a csapat által kapott mezeken túl - limitált darabszámban, mindössze 110 darab sorszámozott mez készüljön, ezek szombattól a DVTK Shopban is megvásárolhatók.

Meccsnapi programok

A klub visszahozza régi kabalafiguráját a Diósgyőri Lovagot. A szurkolókat a stadion mellett egy rézfúvós banda, a Destination Brass Band várja. A kezdőrúgást a DVTK Aranycsapatának tagjai végzik el. A kivetítőkön a mérkőzés előtt a DVTK múltjának legemlékezetesebb pillanatait láthatják a nézők. A kezdőrúgás előtt - egy régi hagyományt felidézve - egy 13 éves kisfiú, Labant Áron vezetésével együtt éneklik majd a szurkolók a drukkerek egyik legismertebb dalát.