Beharangozó 2020. március 2., hétfő

Szurkolói információk a Magyar Kupa nyolcas döntőjére

Csütörtökön veszi kezdetét Pécsett a Lauber Dezső Sportcsarnokban a Killik László Női K&H Magyar Kupa döntője. Az Aluinvent DVTK a negyeddöntőben a Sopronnal találkozik. Összeszedtünk egy cikkbe minden fontos információt.

Szurkolói információk a Magyar Kupa nyolcas döntőjére


Killik László Női K&H Magyar Kupa Döntő

2020. március 5., csütörtök (Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok)
13:00 TFSE-MTK - PEAC-Pécs
15:30 Aluinvent DVTK - Sopron Basket
18:00 UNI Győr MÉLY-ÚT - ZTE NKK
20:30 NKE-FCSM Csata - Atomerőmű KSC Szekszárd

Amennyiben az Aluinvent DVTK továbbjut, akkor az elődöntőben a TFSE-MTK - PEAC Pécs párharc továbbjutójával találkozik. Ez a mérkőzés pénteken 16 óra 30 perckor kezdődik majd. A bronzmérkőzés szombaton 14 óra 30 perckor, a döntő 17 órakor kezdődik. 

Jegyek

Napijegy ára: 1000 Ft

Pénztárak nyitvatartása a helyszínen: 12:00 - 21:30

Online jegyvásárlás: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/killik-laszlo-noi-kh-magyar-kupa-pecs-lauber-dezso-sportcsarnok-1185068/performance.html

Helyszín

Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok (7623 Pécs, Veress Endre u. 10.)

Pályarendszabályok és szurkolói információk

A pályarendszabályok a női kupa hivatalos honlapján, az nmk2020.hunbasket.com oldalon olvashatók.

A szervezők kérik, hogy a szurkolók a számukra kijelölt szektorokba vásároljanak jegyet.

A szurkolók csak a pályarendszabályokban megjelenített méretű zászlókat vihetik be a csarnokba. A zászlók tartalma csak pozitív szurkolói üzeneteket tartalmazhat. A nagyobb méretű zászlókról lehetőség szerint előzetesen adjanak tájékoztatást az MKOSZ részére az [email protected] email-címre. A nagyméretű molinók csak akkor kerülhetnek kifeszítésre a fej fölött, ha azok lángmentesítettek.

A molinók a beléptetési pontoknál ellenőrzésre kerülnek. Kérik, hogy akik a zászlókat hozzák, lehetőség szerint korábban érkezzenek a beléptetési pontokra. A késői érkezés miatt nem lesz változtatás a beléptetés menetén, a molinók elhelyezése így csorbát, késlekedést szenvedhet.

A szurkolói jogsértéseket kamerával rögzítik, és a mérkőzést követően, minden esetben a rendőrséggel közösen mérlegelve eljárást indítanak. A pályára szigorúan tilos bármit bedobni, vagy belépni a szurkolóktól elzárt helyre. Amennyiben erre sor kerül, a mérkőzést követően, a kamerafelvételek alapján végrehajthatják a szurkolók azonosítását. Kérnek mindenkit, hogy csapataikat biztassák és ne a másik csapattal, illetve szurkolóikkal foglalkozzanak.

A szurkolói szabálysértések miatt a szövetség a csapatok ellen az objektív felelősség elve alapján fegyelmi eljárást indít.