Beharangozó 2023. augusztus 9., szerda

Jegyek az MTK - DVTK meccsre

Az OTP Bank Liga 6. fordulójában a DVTK labdarúgó csapata az MTK Budapest vendége lesz. A budapesti kék-fehérek már elkezdték a belépőjegyek árusítását. A vendégszektorba szóló teljes árú belépők 2000 forintba (online elővételben 1800 forintba) kerülnek, de az internetes vásárláskor az MTK kényelmi díjat számol fel.

Jegyek az MTK - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 6. forduló

2023. szeptember 2., szombat
15:15 MTK Budapest - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport+)

Jegyinfó

A vendégszektorba (680 fő) szóló teljes árú belépőjegyegyek 2000 (online elővételben 1800 forintba) forintba, a diákjegyek (6 év felett) és a nyugdíjas jegyek 1000 forintba kerülnek, 6 éves kor alatt, valamint a mozgáskorlátozott szurkolók (+1 fő kisérő) számára ingyenes a belépés. Az internetes vásárláskor az MTK kényelmi díjat számol fel (100 forint + a jegyár 3%-a).

Belépőjegyet mindenki számára szükséges váltani, a díjmentes jegyek esetében is szükséges a regisztrációs jegy.

A belépőjegyek online az mtkbudapest.jegy.hu oldalon vásárolhatók meg. 

A belépőjegyeket nem szükséges kinyomtatni, telefonról is érvényesíthetők a vonalkódok a kapuknál. 

Amennyiben nem kerül értékesítésre minden vendégszektorba szóló jegy, a mérkőzés napján 12 órakor nyit ki a vendégpénztár. Készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség közül tudnak választani az érdeklődők.

Amennyiben a vendégszektoros jegyek elővételben elfogynak, további vendégjegyek értékesítésére nincs lehetőség, ez esetben az MTK nem nyit vendégpénztárt a mérkőzés napján és nem is tud beengedni több vendégszurkolót a stadionba, más szektorba szóló, érvényes belépőjegy birtokában sem.

Helyszín

Új Hidegkuti Nándor Stadion (1087 Budapest, Brüll Alfréd utca 2.)

A vendégszurkolók beléptetése a stadion 3-as kapuján fog történni (Sport utca- Százados utca sarka), innen közelíthető meg a V1-es, V2-es, V3-as és V4-es szektor. Kapunyitás: 13 óra 15 perc

Parkolás a szurkolók számára: A környező utcákban a KRESZ szabályainak megfelelően parkolhatnak.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.