Összefoglaló 2023. augusztus 25., péntek

MÁV Előre - DVTK 4:0 (21, 20, 23, 14)

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a DVTK Extraligára készülő női röplabda csapata. A piros-fehérek a szintén élvonalbeli MÁV Előre csapatához látogattak, ahol is a nagy terhelést maguk mögött tudó diósgyőrieket a két csapat megállapodása alapján lejátszott négy szettben felülmúlták a fehérváriak.

MÁV Előre - DVTK 4:0 (21, 20, 23, 14)


Felkészülési mérkőzés

MÁV Előre-Foxconn - DVTK 4:0 (21, 20, 23, 14)

Székesfehérvár, Videoton Oktatási Központ 
DVTK: Hegyi 8, Kiss 8, Jovanovic 7, Egri K. 8, Orlic 5, Einarsdóttir 2. Csere: Kundrák, Nagy (liberók), Bátori 3, Kalmár 1, Hollósi 4, Egri B. 3. Vezetőedző: Németh Szabolcs

Edzői értékelés

Németh Szabolcs: Tudtuk, hogy a felkészülés ezen szakaszában nem lesznek a legideálisabb állapotban a játékosok, de számunka egy állapotfelmérőnek mégis fontos volt. Megmutatkozott a csapat mind fizikális, mind mentális helyzete, amihez szükség volt az egyének hozzáállására is, hisz a lányok a magunk mögött hagyott nehéz hetek ellenére a tőlük telhető maximális elánnal vetették bele magukat a találkozóba. Jól példázza a fáradtságot, hogy az első három szettben a végjátékig mi vezettünk és irányítottuk a játékot, de fejben egyelőre eddig bírjuk, hisz mindig jött egy holtpont, amikor fordult a játék képe. Összességében az eredménnyel nyilván nem, de a játék bizonyos elemeivel elégedett vagyok, és többet is kaptam, mint amit előzetesen vártam a csapattól.