Beharangozó 2023. augusztus 30., szerda

Újabb jegyeket kapott a DVTK

A rendező klub pozitív hozzáállásának köszönhetően újabb jegyeket kapnak a diósgyőri szurkolók a szombati MTK - DVTK mérkőzésre, amit szerdán 17 órától lehet megvásárolni.

Újabb jegyeket kapott a DVTK


Az MTK első körben az MLSZ előírásának megfelelően az Új Hidegkuti Nándor Stadion teljes befogadóképességének tíz százalékát kitevő jegymenyiséget bocsájtott a diósgyőri szurkolók rendelkezésére. A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően a kontingens közel egy héttel a találkozó előtt elfogyott, így a diósgyőri klubvezetés további jegyeket kért a piros-fehér drukkereknek.

A kérést pozitívan fogadta az MTK, és a teljes vendégszektort megnyitva lehetővé tették, hogy még többen szurkoljanak a helyszínen. A további 167 jegy felét online lehet megvásárolni az MTK jegyértékesítési felületén szerda 17 órától, a másik rész elosztásáról pedig a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda gondoskodik, így teljesen megtelhet a Hungária körúti vendégszektor.

Köszönjük szépen az MTK vezetésének, hogy a szurkolók, így a magyar labdarúgás érdekeit szem előtt tartva hozták meg a döntést!

OTP Bank Liga 6. forduló

2023. szeptember 2., szombat
15:15 MTK Budapest - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport+)

Helyszín

Új Hidegkuti Nándor Stadion (1087 Budapest, Brüll Alfréd utca 2.)

A vendégszurkolók beléptetése a stadion 3-as kapuján fog történni (Sport utca- Százados utca sarka), innen közelíthető meg a V1-es, V2-es, V3-as és V4-es szektor. Kapunyitás: 13 óra 15 perc

Parkolás a szurkolók számára: A környező utcákban a KRESZ szabályainak megfelelően parkolhatnak.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.