Beharangozó 2023. augusztus 30., szerda

Megtelt a Hungária körúti vendégszektor

Hatalmas az érdeklődés a bajnokságot jól kezdő DVTK MTK elleni mérkőzése iránt, elfogyott az Új Hidegkuti Nándor Stadion vendégszektorába szóló mind a 680 jegy, azaz biztosan diósgyőri daloktól lesz hangos szombat délután a Hungária körút.

Megtelt a Hungária körúti vendégszektor


Az MTK első körben az MLSZ előírásának megfelelően az Új Hidegkuti Nándor Stadion teljes befogadóképességének tíz százalékát kitevő jegymenyiséget bocsájtott a diósgyőri szurkolók rendelkezésére. A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően a kontingens közel egy héttel a találkozó előtt elfogyott, így a diósgyőri klubvezetés további jegyeket kért a piros-fehér drukkereknek. A rendező MTK ezért újabb 167 jegyet bocsájtott a DVTK szurkolói rendelkezésére - amit ismételten köszönünk. És ahogy a felfokozott érdeklődés miatt várható volt, mintegy egy óra alatt gazdára is találtak a belépők.

Kérjük szurkolóinkat, érvényes belépőjegy nélkül ne keljenek útra, hanem a képernyő előtt buzdítsák a csapatot, aki viszont ott lesz a vendégszektorban, az teljes hangerővel szurkolja ki a diósgyőri sikert!

OTP Bank Liga 6. forduló

2023. szeptember 2., szombat
15:15 MTK Budapest - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport+)

Helyszín

Új Hidegkuti Nándor Stadion (1087 Budapest, Brüll Alfréd utca 2.)

A vendégszurkolók beléptetése a stadion 3-as kapuján fog történni (Sport utca- Százados utca sarka), innen közelíthető meg a V1-es, V2-es, V3-as és V4-es szektor. Kapunyitás: 13 óra 15 perc

Parkolás a szurkolók számára: A környező utcákban a KRESZ szabályainak megfelelően parkolhatnak.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.