Beharangozó 2023. szeptember 11., hétfő

A DVTK fizeti az osztálykirándulást

A DVTK labdarúgó csapata az előző évekhez hasonlóan az idei tanévben is meghívja az észak-magyarországi régió általános és középiskolás csoportjait, és a klub várja utánpótlás csapatok jelentkezését is. Sőt, a DVTK fizeti a májusi osztálykirándulását annak az osztálynak, amelyik igazoltan a legtöbb meccsre kilátogat. A belépés a csoportok számára idén is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

A DVTK fizeti az osztálykirándulást


Az osztályok közötti verseny a DVSC elleni hazai meccsel indul és a májusi Ferencváros elleni találkozóval ér véget, minden hazai bajnoki- és kupamérkőzés is beleszámít. Egy belépés egy pontnak számít, ezt az osztályok érvényesített (lepecsételt) jeggyel tudják igazolni. A részleteket a jelentkezőknek email-ben küldjük.

Nyeremények

  1. helyezett: 100.000 forint értékű osztálykirándulás támogatás + stadiontúra
  2. helyezett: 50.000 forint értékű osztálykirándulás támogatás + stadiontúra
  3. helyezett: stadiontúra

Jelentkezés

Kérjük az iskolás csoportok és utánpótlás csapatok képviselőit, hogy a [email protected] e-mail címre küldjék a jelentkezést a diákok iskolájának/csapatának és a gyermek nevének, születési helyének és idejének feltüntetésével. Az általános iskolásokat felnőtt kísérettel várjuk, tíz gyermekenként egy-egy kísérő jelenléte szükséges. A mérkőzésekre a meccset megelőző csütörtökön 20 óráig várjuk a jelentkezéseket.

A következő két hazai meccs:

OTP Bank Liga 7. forduló

2023. szeptember 23., szombat
17:00 Diósgyőri VTK - Debreceni VSC (Tv.: M4 Sport)

OTP Bank Liga 8. forduló

2023. október 1., vasárnap
17:30 Diósgyőri VTK - Kecskeméti TE (Tv.: M4 Sport)