Beharangozó 2023. október 21., szombat

Ma a Pécs ellen játszik rangadót a DVTK HUN-Therm

A Tippmix Női NB I. A-csoport idei kiírásának első komoly rangadója következik: október 21-én, szombaton 17 órától az NKA Universitas Pécs gárdája látogat a DVTK Arénába. A mérkőzés előtt Völgyi Péter osztotta meg várakozásait.

Ma a Pécs ellen játszik rangadót a DVTK HUN-Therm


Tippmix Női NB I. A-csoport 4. forduló

2023. október 21., szombat (Miskolc, DVTK Aréna)
17:00 DVTK HUN-Therm - NKA Universitas Pécs

Mérkőzés információk

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Vanger Vilmos utca 6. A.

Közvetítés

A találkozót a mindigTV GO közvetíti majd.

Edzői beharangozó

Völgyi Péter: Először találkozunk a bajnokságban Európa Kupában szereplő ellenféllel. A Pécs kerete több változáson is átesett, egy megfiatalított csapattal szerepelnek az idei bajnokságban. Lendületes és sikerre éhes játékosok alkotják ezt a pécsi csapatot. Több légiósukról is részletesek az ismereteink, hiszen legtöbbjük játszott már a magyar bajnokságban.

Szerencsére már látjuk az októberi erőltetett menet végét, ez az utolsó bajnokink a válogatott szünet előtt. Annak külön örülök, hogy sérülés nélkül átvészeltük ezt az időszakot, minden játékosunk egészségesen várja a soron következő mérkőzést.

Igyekszünk majd lelassítani a pécsiek lendületes játékát, de ez nem lesz könnyű feladat, mert nem leszünk kipihentek a Schio elleni mérkőzést követően. Hazai pályánkon mindent meg fogunk tenni azért, hogy győzelemmel zárjuk ezt a rangadót, ez az alapszakasz-helyezések szempontjából is kiemelt jelentőséggel bír.