Diósgyőrben hosszú évek óta hagyomány, hogy a klub képviselői ellátogatnak a Vasgyári temetőbe, a Diósgyőri VTK első elnöke, az 1963-ban elhunyt klubalapító, Vanger Vilmos sírjához, valamint minden esztendőben tiszteletüket teszik a Szirmai katolikus temetőben, Rakaczki Bence sírjánál, és sajnos az utóbbi időben már a miskolci Mindszenti temető is sorra szokott kerülni, ahol a tragikusan fiatalon, mindössze 17 évesen elhunyt Takács Márton sírja található.


Vanger Vilmos és Rakaczki Bence sírjánál egy néma főhajtást követően a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda és a Szervezett Szurkolói Csoportok képviseletében, Martini Emil, a klub nevében a DVTK sportigazgatója, dr. Bajúsz Endre, a sportolókat képviselve pedig Salamon József és Veréb György helyezte el a megemlékezés koszorúját.


A DVTK Stadionnál található Rakaczki Bence emléktáblánál a DVTK első csapatának szakmai stábja és a klub labdarúgói rótták le kegyeletüket, ezzel is emlékezve Bencére és a DVTK azon szurkolóira és sportolóira, akik ma már nem lehetnek közöttünk.


A miskolci Mindszenti temetőbe Takács Márton sírjához ezúttal Polényi Tamás, a DVTK LSA szervezési vezetője látogatott el.

Emléketek örökké megőrizzük!