Beharangozó 2023. november 5., vasárnap

Ma hazai pályán játszik a DVTK Jegesmedvék

Az Erste Liga vasárnapi játéknapján hazai pályán játszik rangadót a DVTK Jegesmedvék az UTE ellen. A belépőjegyek megvásárolhatók online elővételben, valamint a helyszíni jegypénztárak is kinyitnak egy órával a találkozó kezdete előtt. Élő közvetítés az ersteligatv.hu oldalon lesz elérhető 1200 forint ellenében.

Ma hazai pályán játszik a DVTK Jegesmedvék


Erste Liga
13. forduló

2023. november 5. vasárnap, Miskolci Jégcsarnok 
18:00 DVTK Jegesmedvék - UTE

A játéknap további mérkőzései

FTC-Telekom - BJAHC
SC Csíkszereda - Corona Brasov
Gyergyói HK - FEHA19
Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC

Erste Liga Halloween

A mérkőzés az Erste Liga Halloween keretein belül kerül megrendezésre, így több Halloween tematikájú aktivitással is lehet majd találkozni a Miskolci Jégcsarnokban. Aki jelmezben vagy arcfestéssel érkezik a szurkolói bolthoz, az ingyenesen részt vehet egy tombolán, amin értékes nyereményeket lehet nyerni. A főbejáratnál halloweeni fotósarok, illetve arcfestők várják a szurkolókat.

Közvetítés

A mérkőzést az ersteligatv.hu oldalon lehet élőben követni 1.200 forint ellenében. Online jegyzőkönyv a jegkorongszovetseg.hu oldalon érhető el

Jegyinfó

Belépőjegyeket elővételben is meg lehet vásárolni online, kényelmi díj nélkül a miskolcivsz.hu oldalon, illetve kényelmi díj felszámítása mellett a jegy.hu oldalon.

Természetesen továbbra is lesz lehetőség a mérkőzések előtt a helyszíni jegypénztárban történő vásárlásra is, azonban az idei szezontól az elővételes jegyek olcsóbbak, mint a meccsnapi jegyek, így mindenkinek javasoljuk az online elővételes jegyvásárlást a mérkőzések előtti napokban!