Beharangozó 2023. november 21., kedd

NB III.: A Cigándot fogadja a DVTK II

November első vasárnapján a hatalmas esőzés miatt elmaradt a 14. fordulóra kiírt DVTK II - Cigánd NB III.-as bajnoki mérkőzés. A csapatok azonban most pótolnak, az edzőközpontban szerdán 13 órakor indul útjára a labda.

NB III.: A Cigándot fogadja a DVTK II


NB III., Észak- Keleti csoport, 14. forduló - pótolt mérkőzés

2023. november 22., szerda
13:00
DVTK II - Evolution Hungary-Cigánd SE

Vezetőedzői várakozás

Szamosi Tamás: - A Cigánd nagyon stabil csapatjátékkal rendelkezik, igazi felnőtt futballt képvisel a mezőnyben. Hazai pályán azonban igyekszünk a meglévő erényeinket felvonultatni, és eredményesen szerepelni. A játékosainkon nincs nyomás, mert nekünk elsősorban az egyén fejlesztése a fontos. Természetesen győzni mindenki szeret, mi is. Éppen ezért a három pont megszerzésének reményében lépünk pályára szerdán. 

Játékos várakozás:

Bánhegyi Bogdán: - A pénteki meccs óta nem telt el sok idő, de máris itt  az újabb feladat, ahol pontokat szeretnénk gyűjteni. Méghozzá egy olyan csapat ellen, amely a bajnokságban ősszel az egyik legeredményesebb. Egy elmaradt találkozó pótlásáról beszélünk, ezért kétszer is felkészültünk az ellenfélből. Meglepetés tehát nem érhet minket, mindent megteszünk azért, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Helyszín

Az Észak-Keleti csoport 14. fordulójának eredményei

2023. november 4., szombat
Kisvárda Master Good II - Karcagi SE 2-0
2023. november 5., vasárnap
Debreceni EAC - Termálfürdő FC Tiszaújváros 0-3
Újpest FC II - FC Hatvan 3-1
Putnok FC - Gyöngyösi AK 4-1
Facultas-Tiszafüredi VSE - Eger SE 0-2
Sényő FC Selyem-Ber - Debreceni VSC II 1-6
REAC - Salgótarjáni BTC 2-1