Beharangozó 2023. december 17., vasárnap

Ma a Szekszárdot fogadja a DVTK HUN-Therm

December 17-én, vasárnap a 9. fordulóval folytatódnak a Tippmix Női NB I. A-csoport küzdelmei a DVTK HUN-Therm számára. A DVTK Arénában 17 órai kezdettel újabb rangadó kerül megrendezésre, a vendég ezúttal a tavalyi elődöntős TARR KSC SZekszárd együttese lesz. A mérkőzés előtt Völgyi Péter nyilatkozott.

Ma a Szekszárdot fogadja a DVTK HUN-Therm


Tippmix Női NB I. A-csoport 9. forduló

2023. december 17.,  vasárnap (Miskolc, DVTK Aréna)
17:00 DVTK HUN-Therm - TARR KSC Szekszárd (Jegyvásárlás)

Mérkőzés információk

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Vanger Vilmos utca 6. A.

Közvetítés

A találkozót a mindigTV GO felületén lehet majd élőben megtekinteni.

Edzői várakozás

Völgyi Péter: Az idei év utolsó bajnoki mérkőzése vár ránk vasárnap. Kemény csatára számítok, a Szekszárd nagyon feljövő ágban van, stabilizálódott a játékuk az új légiósuk érkezése óta. A nagyon agresszív, egészpályás letámadás a legerősebb fegyverük, erre kell felkészüljünk taktikailag: fontos lesz a jó labdafelhozatal, és hogy a kemény védekezésüket okosan ellensúlyozzuk.

A Zaragoza elleni meccsben próbáltuk megtalálni a pozitívumokat, sajnáljuk, hogy nyerni nem sikerült, de a legfontosabb tanulsága az volt az útnak, hogy jó játékkal bárhol lehetnek győzelmi esélyeink. Kemény, fizikális összecsapás volt a szerdai, kisebb sérüléseink vannak, de remélem, mindenkire teljes mértékben számíthatok már a hétvégén – leszámítva sajnos Kányási Veronikát, akinek a visszatérése már csak a következő naptári évben várható.

Természetesen hazai pályán győzni szeretnénk, ha ez sikerül, akkor stabilizáljuk első helyünket a tabellán. Fontos lenne, hogy jó szájízzel tudjunk készülni a Schio elleni szerdai Euroliga-mérkőzésre is. A november óta tartó tizenegy meccses sorozatunkból a tizedik következik, igyekszünk majd jól elosztani a terheket a mérkőzés alatt.