Beharangozó 2024. január 10., szerda

Ma Lublinban lép pályára a DVTK HUN-Therm

Január 10-én, szerdán 18 órától folytatódnak az Euroliga csoportkörének küzdelmei, a DVTK HUN-Therm csapatára pedig kiemelten fontos mérkőzés vár az AZS UMCS Lublin otthonában. A mérkőzés előtt Völgyi Péter osztotta meg várakozásait.

Ma Lublinban lép pályára a DVTK HUN-Therm


Euroliga A-csoport 11. forduló

2024. január 10., szerda (Hala Mosir, Lublin)
18:00 AZS UMCS Lublin - DVTK HUN-Therm

Mérkőzés információk

Helyszín

Hala Mosir (Lublin, Lengyelország)
20-101, Aleje Zygmuntowskie 4.

Helyszín a Google Térképen

Jegyvásárlás

A jegyek már megvásárolhatók a Lublin weboldalán. A mérkőzés 18 órakor kezdődik, a csarnokba 17 órától lehet majd belépni. A belépéshez a jegyet, vagy a jegy sikeres megvásárlásáról kapott emailt ("order confirmation") szükséges felmutatni.

Kiegészítés: Több szurkolónk is jelezte, hogy problémába ütközött online jegyvásárlás során a Lublin elleni mérkőzésre. A rendező klub tájékoztatása szerint lesz lehetőség belépőket a helyszínen is megvásárolni készpénzzel és bankkártyával egyaránt! Minden diósgyőri szurkoló, aki elutazik a mérkőzésre és vásárol jegyet, be fog jutni a csarnokba.

Közvetítés

A mérkőzést az Euroliga YouTube csatornája élőben közvetíti majd.

Edzői várakozás

Völgyi Péter: Fontos mérföldkő lehet az idei első Euroligás összecsapásunk, hiszen győzelem esetén bebiztosíthatjuk a csoportból való továbbjutásunkat. Nem szabad, hogy elaltasson bennünket a tény, hogy a Lublinnak csak egy győzelme van, amerikai légiósokkal erősítettek az elmúlt időszakban, és taktikailag is változtattak a játékukon, jóval kellemetlenebb védekezésre váltottak.


Két helyszíni edzéssel készülhetünk a hosszú buszos út után, bízom benne, hogy megfelelően fel tudunk igy készülni lengyel ellenfelünkből. Darcee Garbin játékára sajnos még nem számíthatok, de Kányási Vera túl van az első kontaktos edzésén, rendbejött a bokasérülése, visszatérésre kész. Tudjuk hogy rengeteg szurkoló készül elkísérni bennünket, ami óriási segitséget jelenthet, így közösen mindent meg fogunk tenni a kilencedik győzelemünkért.