Összefoglaló 2024. április 15., hétfő

Női Futsal NB I.: DVTK-Vénusz - TFSE 1-4 (0-1)

Kettős győzelemmel jutott az élvonalbeli bajnokság fináléjába a fővárosi csapat. A DVTK-Vénusz a címvédő DEAC ellen a bronzért léphet pályára.

Női Futsal NB I.: DVTK-Vénusz - TFSE 1-4 (0-1)


Női Futsal NB I., 
Rájátszás az 1-4. helyért, 2. mérkőzés

DVTK-Vénusz - TFSE-11Teamsports 1-4 (0-1)

Miskolc, Városi Sportcsarnok, Játékvezető: Skarupa Tamás (Suszter Gábor, Mészáros Márk). 
DVTK-Vénusz: Putnoky Z. - Horváth L., Fukler-Váradi C., Kovács A., Bernáth Cs. Csere: Szabó L., Újvári K., Visnyánszki D., Lipták A., Gyarmathy F. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
TFSE-11Teamsports: Hargas A. - Benkő M., Kota G., Varga A., Kovács Sz. Csere: Ősz Cs., Fábián R., Balogh N., Kókány R., Kovács N., Winternitz K., Ács K. Vezetőedző: Viza Krisztián. 

Sárga lap: Kota G. a 34. percben.
Piros lap: Szabó L. a 38. percben.
Gólszerző: Benkő M. (0-1) az 1., Kókány R. (0-2) a 21., Kota G. (0-3) a 27., Fukler-Váradi C. (1-3) a 34., Fábián R. (1-4) a 39. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Volodymyr Kolok: - Nem lennék meglepődve, ha az idei bajnokkal találkoztunk volna ezen a két mérkőzésen. Ismét kikaptunk tőlük, a játék minőségében viszont sokat léptünk előre. Több változtatási lehetőségünk volt, és az utolsó percig küzdöttünk. A korán kapott szerencsétlen gól nem törte meg a lányokat, utána is megmaradt a tartásunk. A TFSE nagy tempót diktált, amivel sokszor nem tudtuk a lépést tartani. Mostantól a bronzcsatára készülünk. 

Fotó: Balla Miklós