A Hajdúszoboszló SE szervezésében április első hétvégéjén a régiós MDL versenysorozat 5. fordulóján 22 dartsos, köztük 9 piros-fehér állt táblához négy darab hat fős csoportban. A 16 fős főtáblára az első négy-négy helyezett jutott, köztük 5 diósgyőri játékos, míg Kulifai Gergely, Kriston Szabolcs, Hegedűs Olivér és Bistyák Géza a 17. helyen zárt.

Az egyenes kieséses szakasz nyitófordulója sajnos nem sikerült jól dartsosainknak ugyanis Tóth Boglárka, Pollák István Zétény, Kozma Zsolt és Dupcsák Vanda is búcsúzott, amivel a kilencedik helyet szerezték meg. Lévay Máté csoportgyőztesként jutott tovább, majd a legjobb nyolcba kerülésért csapattársát 4:0 arányba múlta felül, ám a negyeddöntőben egy végletekig kiélezett, döntő leges csatában az újabb továbbjutás már nem jött össze, így végül az ötödik helyen zárt.

A régiós ranglistán Nagy Viktor a második, Lévay Máté pedig a harmadik helyen áll, míg Pollák István Zétény őket szorosan követve a negyedik pozícióban, amivel mindhárman országos döntős helyet foglalnak el.

A következő, 6. fordulót április 18-án, hazai pályán a DVTK termében rendezik majd.