Összefoglaló 2024. április 27., szombat

LU19: PMFC - DVTK 0-2 (0-2)

Remek első félidei teljesítménnyel nyert Pécsett a DVTK LU19-es korosztálya. A piros-fehér hölgyek a rájátszásban eddig mindkét találkozójukon begyűjtötték a három pontot.

LU19: PMFC - DVTK 0-2 (0-2)


Leány Országos U19-es Bajnokság, 
Alsóházi rájátszás, 2. forduló

Pécsi MFC - Diósgyőri VTK 0-2 (0-2)

Pécs, Kovácstelep Sporttelep, Játékvezető: Varga László (Resch András, Hahner Darko). 
Pécsi MFC: Szűcs B. - Stang V., Szolga B., Forró F., Kauder A., Kapéter Z., Fuch R., Tamasics L., Arató B., Patai B., Ruppert R. Vezetőedző: Bolboaca Sergiu. 
Diósgyőri VTK: Varga E. - Kemenyiczki L., Székely E., Papp S., Vadász V., Szonda Zs., A. Myhal, Veres V., Kiss D., Majnár A., Mezőssy M. Vezetőedző: Bánföldi Zoltán. 

Csere: Szúcs B. helyett Ronta F. a 46., Stang V. helyett Kiss E. a 46., Arató B. helyett Hajdu B. a 46., Vadász V. helyett Alföldi R. a 78., Veres V. helyett Böröczky L. a 84. percben. 
Gólszerző: Székely E. (0-1) a 3., A. Myhal (0-2) a 44. percben. 

Bánföldi Zoltán: - A mérkőzés első félidejében jó teljesítményt nyújtottunk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, amiből kettőt sikerült értékesíteni. A második játékrészben kiegyenlítettebb volt a játék de így is voltak komoly lehetőségeink. Sajnálom, hogy ezekből nem szereztünk újabb gólt, de öszeségében elégedett vagyok a teljesítményünkre és az eredménnyel is. Ez a győzelem igazi csapatmunka volt.