Az U16-os és az U17-es együttes ezúttal nem lépett pályára.
  • U19: MTK - DVTK 2-0 (1-0)
    Nem sikerült megszereznie a DVTK csapatának a három pontot az MTK vendégeként az U19-es bajnokság 10. fordulójában. A hazai pályán játszó budapestiek már a mérkőzés legelején megszerezték a vezetést a hajrában pedig ismét sikerült betalálniuk a kapunkba.
  • U15: Főnix-Gold - DVTK 2-5 (0-1)
    A múltheti FTC elleni siker után, a szombati napon a Főnix-Gold FC-t győzte le a DVTK U15-s együttese. Jordán András csapata így tapad a dobogós együttesekre, hiszen három pontra van a dobogós Honvéd gárdájától.
  • U15 "B": FCT - DVTK 0-6 (0-2)
    A Tiszaújváros sem tudott megálljt parancsolni a DVTK második számú U15-s csapatának. Szűcs István együttese 6-0 arányban diadalmaskodtak Tiszaújvárosban, így továbbra is vezetik a tabellát Gondos Adriánék.
  • U14: Főnix-Gold - DVTK 2-2 (1-1)
    Pontosztozkodással zárult a DVTK U14-es csapatának budapesti vendégjátéka. A Sándor Károly Akadémia otthonában 1-1-s szünetet követően a második játékrész során is egy-egy alkalommal találtak kapuba a csapatok, így egy ponttal tért haza Kiser László együttese.
  • U13: FCT - DVTK 0-11 (0-3)
    A múltheti gólzáporos győzelmét kettővel sikerült túlszárnyalnia a DVTK U13-as csapatának. Az FC Tiszaújváros otthonában tizenegy találatig jutottak a piros-fehérek. Dunai Zsolt öt találatig jutott, míg Molnár Roland mesterhármast jegyzett.
  • Leány U17: FTC - DVTK-Vénusz 2-3 (1-1)
    Magabiztos játékkal győzte le a Ferencvárost idegenben a DVTK-Vénusz U17-es leány csapata. Sárréti Géza együttese már a harmadik a tabellán.
Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!