Összefoglaló 2020. november 11., szerda

DVTK - Vasas Óbuda 0:3

Az Extraliga alapszakaszának 11. fordulójának mérkőzésén a válogatott játékosokkal és idegenlégiósokkal teletűzdelt Vasas Óbudát fogadta a DVTK női röplabda csapata. A piros-fehérek egyáltalán nem vallottak szégyent és remek labdamenetekbe bonyolódtak ellenfelükkel, akik azonban érvényesítették fölényüket és megérdemelt 3:0-ás győzelmet arattak a Generali Arénában.

DVTK - Vasas Óbuda 0:3


Női Röplabda Extraliga, alapszakasz 11. forduló

DVTK - Vasas Óbuda  0:3 (-18, -12, -14)

Miskolc, Generali Aréna, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Csizmarik József, Soltész Róbert László.
DVTK: Sitku, Kovács E. 6, Kiss E. 4, Beddingfield 2, Horton 12, Szajkó 2. Csere: Dömsödi (liberó), Kundrák 2, Egri 2, Mészáros, Tóth R.. Szakmai igazgató: Toma Sándor.
Vasas: Nogueras 2, Zernović 17, Ambrosio 6, Popović-Gamma 22, Takács 9, Tettemanti 2. Csere: Mihály (liberó), Rieder, Stankovics, Marz. Vezetőedző: Jakub Głuszak.


A mérkőzés részletes statisztikája ide kattintva olvasható.


Edzői értékelések

Toma Sándor: - Gratulálok a Vasasnak, keményen, határozottan játszottak, de úgy gondolom, hogy nincs miért szégyenkeznünk nekünk sem. Nagyon jó labdameneteket játszottunk, amelyekből sikerült néhányat megnyernünk. Szoknunk kell még ezt a légkört, és van még a csapatunkban potenciál, amire a konkurens csapatok ellen lehet építeni.

Jakub Głuszak: - Örülök, hogy a vírus miatti nehéz helyzetben is fel tudtunk készülni erre a találkozóra, ráadásul jó színvonalon dolgoztunk egész héten. A mérkőzés első pillanatától agresszívak voltunk, jól fogadtunk, így változatosan tudtuk felépíteni a támadójátékunkat is. A fiatal játékosoknak is meg tudtam adni az esélyt, hogy megérezzék az Extraliga légkörét, ez jó tapasztalat számukra a jövőre nézve.

 

A DVTK legközelebb november 15-én vasárnap lép pályára ismét hazai környezetben, de zárt kapuk mögött. A Fatum Nyíregyháza elleni találkozó 19.00-kor kezdődik a Generali Arénában.