Beharangozó 2020. január 16., csütörtök

"Különleges hétvége előtt állunk"

A hétvégén kerül megrendezésre az Expert-Borsod Agroker Magyar Kupa négyes döntője a Miskolci Jégcsarnokban. Cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a jegyvásárlással, beléptetéssel, a mérkőzések menetrendjével és a megváltozott parkolási renddel kapcsolatban, valamint Marcel Rodman is megosztotta gondolatait a négyes döntőről.

"Különleges hétvége előtt állunk"


Marcel Rodman: - Egy különleges hétvége előtt állunk, hiszen három különböző ligából érkező négy csapat próbál majd megnyerni egy kupát. Mindenki meg akarja majd mutatni, hogy ő az ország legjobb együttese, ez külön motivációt ad a játékosoknak és a stáboknak. A külföldi és a magyar játékosok is átérzik a fontosságát ennek a hétvégének. A játékosok között és a szakmai stábban is vannak olyanok, akik rendelkeznek a kellő rutinnal az ilyen kupameccseken. Két dologból is megpróbálunk előnyt kovácsolni. Egyik a hazai pálya, hiszen a szurkolóink előtt nagyon szeretünk játszani. A másik, hogy ezen a héten nem volt mérkőzésünk, így hétfőtől csak erre a hétvégére készülhettünk. Ez a szezon során ritkán adatik meg, ezért a szokottnál több időt tudunk tölteni az edzéssel és az ellenfelek feltérképezésével. Az elődöntőben rögtön egy nagyon kemény erőpróba vár ránk az utóbbi évek egyik legmeghatározóbb magyar csapata ellen. Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megszerezzük a klubunk történetének harmadik Magyar Kupa győzelmét.

A program

Elődöntő - 2020. január 18.

MK13: 15:30 DVTK Jegesmedvék - Hydro Fehérvár AV19 (M4 Sport) jegyek a jegy.hu oldalon
MK14: 19:00 FTC-Telekom - MAC Újbuda (élőben M4 Sport online, felvételről M4 Sport 22:00-tól) jegyek a jegy.hu oldalon

Helyosztók - 2020. január 19.

MK15: 12:00 3. helyért MK13 és MK14 párharc vesztese (M4 Sport) jegyek a jegy.hu oldalon
MK16: 15:30 Döntő - MK13 és MK14 párharc győztese (M4 Sport) jegyek a jegy.hu oldalon

Felszabadult jegyek a D és J szektorban

A szombati DVTK Jegesmedvék - Hydro Fehérvár AV19 elődöntő mérkőzésre a támogatók, partnerek által végül nem igényelt jegyeket elérhetővé tettük, így ezeket a „D” és „J” szektorba szóló jegyeket meg lehet vásárolni online a jegy.hu oldalon és személyesen a Miskolci Jégcsarnok pénztárában is.

Parkolás

A hétvégén több rangos sporteseménynek ad otthont a Miskolci Jégcsarnok és a Generali Aréna. Várakozásaink szerint az Expert-Borsod Agroker Magyar Kupa találkozói, az Aluinvent DVTK - ZTE NKK női kosárlabda mérkőzés, és a közönségkorcsolyázás is számottevő látogatót vonzanak majd, ezért arra kérjük szurkolóinkat és a közönségkorcsolyára érkező vendégeinket, hogy lehetőség szerint tömegközlekedéssel vagy gyalogosan közelítsék meg a létesítményeinket. A parkolóink kapacitása tovább szűkül azzal, hogy négy nagyméretű csapatbusz, valamint a hivatalos személyek járműveinek elhelyezését kell biztosítanunk egy időben, így változik a parkolás módja a két létesítmény közelében. Szombaton 12 órától vasárnap estig a Miskolci Jégcsarnok és a Generali Aréna előtti parkolókat lezárjuk a megyei könyvtár melletti behajtó út elejétől. A Mindszenti Temető parkolóiban tudják hagyni járműveiket azok, akik saját autóval érkeznek a helyszínre.

Beléptetés

- A főbejáraton 4 forgókapun zajlik a beléptetés a jeggyel és tiszteletjeggyel rendelkező szurkolóink számára. 
- A jégcsarnok első emeleti oldalbejáratán kizárólag a VIP és Skybox-os vendégeink léphetnek be, valamint a sajtó munkatársai is ezt a bejáratot használhatják.
- A jégcsarnok földszinti oldalbejáratán a beléptetés megszűnt.
- Az utánpótlás csapatokban szereplő sportolók továbbra is a jégcsarnok és a kettes pálya közti zöld színű kapun léphetnek be

Jegyárak az Expert-Borsod Agroker Magyar Kupa négyes döntőjére

Jelenleg még mind a négy mérkőzésre kaphatók belépőjegyek. Vásárlásra van lehetőség online, a jegy.hu oldalon, személyesen a Miskolci Jégcsarnok pénztárában (123-as iroda), valamint a mérkőzés előtt egy órával a bejáratnál lévő pénztárak is kinyitnak.

                                                                                                                                                     Jegyár (forint)

Nem ülőhely

Könyöklő

 

1500

Álló

narancssárga

1500

Palánk

kék

1500

Vigadó álló

világosbarna

1500

Ülőhely

A szektor

fehér

2000

B szektor

sárga

2500

C szektor

sárga

-

D szektor

fehér

2000

E szektor

fehér

2000

F szektor

sárga

2500

G szektor

sárga

2500

H szektor

sárga

2500

I szektor

sárga

2500

J szektor

fehér

2000

Vigadó ülő

piros

2500