Beharangozó 2018. március 1., csütörtök

"Most jó úton járunk"

A CMB Cargo UNI Győr vendége lesz az Aluinvent DVTK vasárnap Győrszentivánon. Csütörtökön sajtótájékoztatót tartottunk, melyen Štefan Svitek és Zele Dorina válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Most jó úton járunk"

Női Kosárlabda NB I. A-csoport 19. forduló

2018. március 4., vasárnap
17:00 CMB Cargo UNI Győr - Aluinvent DVTK


A sajtótájékoztató anyaga látható lesz a Miskolc Televízióban és az M4 Sporton, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban is. Az elhangzottakból a DVTK TV is készített egy rövid összefoglalót.

- Lassan kezdünk újra összeállni, Alyssia Brewert is igyekszünk beépíteni a mindennapi munkában - kezdte Štefan Svitek, az Aluinvent DVTK vezteőedzője. - Négy hazai mérkőzést játszottunk itthon, azt terveztük, hogy mind a négyet megnyerjük, ez sikerült. Most jó úton járunk, fölszálló ágban vagyunk, ezt kell kihasználnunk. A Győr erős ellenfél és nagyon jó csapat, nekik is van két új érkezőjük, két extra jó játékos, Nagy-Bujdosó Nóra és Danielle Robinson. Nem csak testben, de fejben is ott kell majd lenni ezen a meccsen. Harcolni kell és csapatként kell játszanunk.

A mérkőzésnek ezúttal nem a Győri Egyetemi Sportcsarnok, hanem Győrszentivánon a Molnár Vid Bertalan Művelődési Ház ad otthont.