Beharangozó 2018. október 25., csütörtök

Már csak egy napig érvényesíthetők a kedvezmények

A négynapos hosszú hétvége után szerdán és csütörtökön is kígyóztak a sorok a stadionnál, így garantált a jó hangulat szombatra. Ne feledd, már csak egy napig érvényesíthetők a kedvezmények az FTC elleni mérkőzésre! A hárommeccses minibérlet kupon pénteken 18 óráig váltható be a jegypénztárakban, a találkozóra szóló belépőjegyek pedig csak péntek éjfélig olcsóbbak, ezt követően a normál meccsnapi jegyárak lesznek érvényesek. Siess, ne hagyd a jegyvásárlást az utolsó pillanatra!

Már csak egy napig érvényesíthetők a kedvezmények


OTP Bank Liga 12. forduló

2018. október 27., szombat
17:00 Diósgyőri VTK  - Ferencvárosi TC

Minibérletek

A klub 2+1 mérkőzésre szóló hárommeccses minibérlet kuponjáról bővebben korábbi cikkünkben olvashatnak azok, akik eddig lemaradtak róla. A minibérletek árait a jegyárakkal összehasonlító cikkünk ide kattintva olvasható. Az akció csak az elővételre vonatkozik, az FTC elleni mérkőzés napjától (2018. október 27.) már nem érvényes, 2018. október 26-án pénztárzárásig (18 óráig) érvényesíthető. Érdemes már most előre gondolkodni a DVSC és az MTK elleni mérkőzésekre is! 

Belépőjegyek az FTC elleni mérkőzésre

A jegyek az interneten, és személyesen a Diósgyőri Stadionnál valamint a Ticket Express partnerirodáiban is megvásárolhatók. Elővételben ezúttal is kedvezményes áron kaphatók, a találkozó napján már a szokásos meccsnapi jegyárak lesznek érvényben. A belépőjegyek árairól és a jegyvásárlási lehetőségekről bővebben ide kattintva olvashatnak szurkolóink. 

Nyitvatartás

DVTK Shop
Péntek: 12:00-18:00
Szombat: 10:00-17:00
Vasárnap: zárva

Diósgyőri Stadion jegypénzátára
Meccsnapon: 8:00-tól