Beharangozó 2020. március 13., péntek

A szurkolók támogatása mellett indult útnak a DVTK

Pénteken kora délután a DVTK labdarúgói összepakoltak, és elhagyták a DVTK Edzőközpontot, hogy útra keljenek Székesfehérvárra, ahol szombaton este bajnoki mérkőzést játszik a DVTK csapata. A koronavírus járvány terjedése miatt mint ismert, nézők nélkül vívják meg a MOL Fehérvár FC - DVTK összecsapást. A DVTK játékosai azonban nem maradtak támogatás nélkül, hiszen az indulást megelőzően a csapatbuszhoz érkező szurkolók biztatták a labdarúgókat, majd kívántak jó utat és három pontot a hétvégére.

A szurkolók támogatása mellett indult útnak a DVTK

Azért, hogy Sóstói Stadionba sem maradjanak egyedül a DVTK labdarúgói, a csapat kapitányai, Dejan Karan és Dusan Brković átvették a szurkolóktól a hazai mérkőzéseken az ultraszektor előtt kifeszített drapériát, amely a székesfehérvári stadionban is erőt ad majd a játékosoknak. A találkozót 19:30-tól az M4 Sport élőben közvetíti.


"Biztosan furcsa lesz a szombati találkozó, a labdarúgók többsége valószínűleg nem játszott zárt kapuk mögött - nyilatkozta a tegnapi napon Feczkó Tamás, a DVTK vezetőedzője. - A futball a szurkolókért van, de egy világméretű járvány felülír mindent, ilyenkor az egészség a legfontosabb. Sajnálom, hogy így alakult, a csapatnak sem lesz könnyű, de a szurkolók számára még nehezebb, hogy ki tudja meddig nem láthatják kedvenc csapatukat."

Együtt vagyunk, győzni fogunk!

1910-2020 DVTK 110 Év Szenvedély!