Beharangozó 2020. március 5., csütörtök

Hatezren már biztosan vagyunk

Őrült tempóban fogynak a belépőjegyek a DVTK - Újpest mérkőzésre. Két nappal a meccs előtt már biztos, hogy a bajnokság egyik legnagyobb diósgyőri nézőszáma várható szombaton. Csütörtök estig a bérletesekkel együtt már több mint 6000 hely gazdára talált a stadionban.

Hatezren már biztosan vagyunk


OTP Bank Liga 24. forduló

2020. március 7., szombat
17:00 Diósgyőri VTK - Újpest FC

Kérjük szurkolóinkat, ha tehetik, a nagy érdeklődés miatt ne hagyják az utolsó pillanatra a jegyvásárlást és szombaton a megszokottnál is korábban érkezzenek a stadionhoz!

Jegyvásárlás

A belépőjegyek elővételben megvásárolhatók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is, egyszerűen, otthonról, sorban állás, klubkártya és névre szóló regisztráció nélkül. 

Amint arról korábban már beszámoltunk, a DVTK vezetése úgy döntött, hogy a nemzetközi nőnap alkalmából a női szurkolók az Újpest elleni mérkőzést ingyenesen tekinthetik meg. Ehhez ingyenes technikai jegy váltása szükséges. 

További információk a jegyekről ide kattintva olvashatók. 

Beléptetés

A DVTK Stadion kapui a mérkőzés előtt egy órával (16 órakor) nyílnak. A beléptetés során minden a megszokott módon történik, azonban a biztonsági szolgálat munkatársai oda fognak figyelni arra, hogy a hölgyeknek szóló ingyenes belépőjegyekkel csak az arra jogosultak lépjenek be. Kérjük azokat az urakat, akik egy bérletes hölgytől kapták ajándékba a belépőjegyüket, hogy a bérletes ismerősükkel együtt érkezzenek a beléptetőkapukhoz. Köszönjük!