Beharangozó 2020. február 20., csütörtök

Fokozott ellenőrzés várható Kisvárdán

Mint arról korábban beszámoltunk, már kedden minden rendelkezésre álló belépőjegy elfogyott a vendégszektorba a szombati Kisvárda - DVTK mérkőzésre. A találkozó napján fokozott ellenőrzésre számíthatnak a Kisvárdára utazó diósgyőri szurkolók.

Fokozott ellenőrzés várható Kisvárdán


OTP Bank Liga 22. forduló

2019. február 22., szombat
17:00 Kisvárda Master Good - Diósgyőri VTK

Megtörtént a rendőrségi bejárás a szombati Kisvárda Master Good - Diósgyőri VTK mérkőzés előtt, és az illetékesek az alábbi kérésekkel fordultak - elsősorban a vendégszurkolókhoz.

Érvényes belépőjegy nélkül senki ne induljon útnak

Az már kedden kiderült, hogy a vendégszektorba az összes jegy elfogyott, éppen ezért kérik azokat a diósgyőri drukkereket, akik nem rendelkeznek a mérkőzésre érvényes belépővel, hogy ne induljanak el Kisvárdára. Akik diósgyőri szimbólummal ellátott ruhában, sálban, mezben vagy kabátban akarnak bejutni a hazai szektorokba, azok beléptetését a rendezők nem fogják lehetővé tenni.

Parkolás

A vendégszektor előtt kialakított parkolók várhatóan megtelnek majd, amint ez megtörténik, onnantól kezdve a diósgyőri szurkolók a stadionon kívül, őrzött helyen hagyhatják autóikat, és onnan együtt kísérik majd be őket a rendőrök a stadionhoz – mintegy 150 méteres sétáról lesz szó. Éppen ezért a rendőrség fokozottan kéri, hogy időben érkezzenek meg a szurkolók a mérkőzés helyszínére.

Fokozott rendőri jelenlét a bevezető utakon

A Kisvárdára vezető főbb közlekedési útvonalakon, tehát a 4-és és a 381-es úton fokozott rendőri jelenlét várható - ezt is kalkulálják be az indulás és várható érkezés időpontjának megválasztásakor.

Forrás: kisvardafc.hu