Összefoglaló 2023. október 29., vasárnap

NB III.: Putnokon vizitál a DVTK II

A listavezető vendége lesz hétvégén a DVTK II együttese. Szamosi Tamás csapata az Észak-Keleti csoport 13. fordulójában ugyanis Putnokon vendégszerepel. Az összecsapás vasárnap 13 órakor kezdődik a gömöri városban.

NB III.: Putnokon vizitál a DVTK II


NB III., Észak-Keleti csoport, 13. forduló

2023. október 29., vasárnap
13:00
Putnok FC - DVTK II

Vezetőedzői várakozás

Szamosi Tamás: - A szakmai munka mellett a héten megtörtént a csapatkapitány választás is, hiszen most már eltelt annyi idő, hogy a keret tagjai megismerjék egymást. Fekete Vince kapta a legtöbb szavazatot, az első helyettese Szamosi Ádám, a második pedig Hetyei Szilveszter lett. A putnoki mérkőzésen nincs veszteni valónk, éppen ezért bátor, felszabadult futballra készülünk. Nyilván megnéztem az ellenfél játékát, nem NB III.-as szinten teljesítenek, akár más most készen lennének a magasabb osztályra. Igyekszünk megnehezíteni a dolgukat, szeretnénk jó eredményt elérni. A helyezés és a pontok szempontjából talán most már egyenesbe jöttünk, de mivel sok fiatal játékunk van, ezért továbbra is nagyon hullámzó a teljesítményünk. Még nem tudunk hosszú távon stabil szintet hozni, ezért bőven van még dolgunk a kerettel. 

Játékos várakozás

Szamosi Ádám: - Annak ellenére, hogy rengeteg hiányzónk volt, a elmúlt három mérkőzésen hét pontot szereztünk. Az éllovas otthonában is győzelmi szándékkal lépünk pályára. Egy igazi erőpróba vár ránk, mindent el fogunk követni azért, hogy a végén mi jöjjünk ki győztesen ebből a párharcból. 

A bajnokság állása
Hírek a DVTK II-ről

Helyszín

Az Észak-Keleti csoport 13. fordulójának programja

2023. október 29., vasárnap
11:00
Debreceni VSC II - Debreceni EAC
13:00 Evolution Hungary-Cigánd SE - Facultas-Tiszafüredi VSE
13:00 Putnok FC - Diósgyőri VTK II
13:00 Salgótarjáni BTC - Újpest FC II
13:00 Karcagi SE - REAC
13:00 Termálfürdő FC Tiszaújváros - Kisvárda Master Good II
13:00 Eger SE - Sényő FC Selyem-Ber
13:00 Gyöngyösi AK - FC Hatvan