Összefoglaló 2023. október 29., vasárnap

NB III.: Putnok FC - DVTK II 4-0 (0-0)

Egészen a hajráig nagyszerűen tartotta magát a listavezető otthonában a DVTK II csapata. A végjátékban azonban a Putnok háromszor is betalált, amivel egyértelműsítette a találkozót.

NB III.: Putnok FC - DVTK II 4-0 (0-0)


NB III., Észak-Keleti csoport, 13. forduló

Putnok FC - DVTK II 4-0 (0-0)

Putnok, Várady Béla Sportközpont, 300 néző. Játékvezető: Török Mihály (Gergely Márton, Juhász Bálint). 
Putnok FC: Mészáros D. - Arday D., Galacs E., Lőrincz A., Pócsik B., Tordai B., Boros G., Vattay, Dobrovolszki J., Nemes M., Juhos D. Vezetőedző: Szala Ákos. 
DVTK II: Dojcsák B. - P. Zrnic, Paksai R., Bacsa B., M. Zrnic - Lajcsik V., Fülöp L., Szamosi Á. - I. Stavinchuk, Hetyei Sz., Vincze D. Vezetőedző: Szamosi Tamás. 

Csere: Vincze D. helyett Y. Leshchynskyi a 63., Fülöp L. helyett Ferencsik S. a 63., I. Stavinchus helyett Balázsi L. a 63., Lajcsik V. helyett Demeter M. a 73., Juhos D. helyett  Benkő P. a 74., Hetyei Sz. helyett Sáreczki Sz. a 80., Pócsik B. helyett Sztankó D. a 82., Galacs E. helyett Komári Gy. a 86., Vattay M. helyett Bodnár A. a 86., Boros G. helyett Mrva P. a 86. percben. 
Sárga lap: Bacsa B. a 10., Fülöp L. a 27., Vattay M. az 53., P. Zrnic a 71., Boros G. a 71., Sztankó D. a 90., Y. Leshchynskyi a 90+2. percben. 
Gólszerző: Boros G. (1-0) az 50., Pócsik B. (2-0) a 81., Boros G. (3-0) a 83., Mrva P. (4-0) a 88. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Szala Ákos: – Nagyon készültünk erre a mérkőzésre, mert a Diósgyőr rendkívül szervezett csapat, és nagyon jó futballt játszanak. A meccsen meg is tapasztaltuk, hogy nehéz ellenük játszani. Közepes első félidő után a második játékrészben mindent betartottak a játékosok azokból a változtatásokból, amiket a szünetben kértünk. Egy jó mérkőzést láthattak a kilátogató nézők, két jó futballt játszó csapat találkozóján. Gratulálok a játékosaimnak, mert tudtunk újítani és remekül futballoztunk a szünet után.

Szamosi Tamás - Gratulálok a hazai csapatnak, ha nem is ilyen különbséggel, de megérdemelten nyertek. Ugyanakkor a saját csapatomat sem érheti kritika, mert mindent kiadtak magukból. 1-0 után mentünk az egyenlítésért, ennek következtében nagyon kinyíltunk, amit a hazai csapat könyörtelenül kihasznált. Sok sikert kívánok nekik.