Diósgyőri VTK Diósgyőri VTK 1 - 1 Szeged SC

LESKÓ 77'

17'
Mérkőzés adatok Beharangozó A mérkőzés Összefoglaló

Idővonal

Kezdőrúgás
1'
2 Gólt szerzett a vendég csapat
17'
Sárga lap: Kertész János
35'
Csere: Kertész János - Csizi Gábor
46'
Csere: Sergey Svistun - Kiser László
64'
Piros lap
76'
Gólszerző: Leskó Zoltán
77'
Sárga lap: Tóth György
79'
Befejezés
90'

Történet

90'
Véget ért a mérkőzés, DVTK - Szeged 1-1 (0-1). A Diósgyőr jutott az élvonalba egy győzelemmel és egy döntetlennel. Véget ért a mérkőzés, DVTK - Szeged 1-1 (0-1). A Diósgyőr jutott az élvonalba egy győzelemmel és egy döntetlennel.
79'
Sárga lapot kapott Tóth György Sárga lapot kapott Tóth György
77'
S az előző esetért megítélt szabadrúgás elvégzését követően kezdődhetett az ünneplés.  Leskó Zoltán vállalkozott nyesésre, a labda irányt változtatott a sorfalon, s a jobbra mozduló Leboniczky tehetetlenül szemlélte, amint behullott a bal sarokba, 1-1 S az előző esetért megítélt szabadrúgás elvégzését követően kezdődhetett az ünneplés. Leskó Zoltán vállalkozott nyesésre, a labda irányt változtatott a sorfalon, s a jobbra mozduló Leboniczky tehetetlenül szemlélte, amint behullott a bal sarokba, 1-1
76'
Molnár középen tört a kapu irányába, a 16-os előtt Sallai Tibor a fűre küldte, s mivel a középpályás már rendelkezett sárgával, jött a piros lap. Molnár középen tört a kapu irányába, a 16-os előtt Sallai Tibor a fűre küldte, s mivel a középpályás már rendelkezett sárgával, jött a piros lap.
64'
Csere: Sergey Svistun helyett Kiser László Csere: Sergey Svistun helyett Kiser László
46'
Csere: Kertész János helyett Csizi Gábor Csere: Kertész János helyett Csizi Gábor
35'
Sárga lapot kapott Kertész János Sárga lapot kapott Kertész János
17'
17. perc: Cigan a 16-os vonalán sarokkal akart átvenni egy átadást, közben a labda elpattant tőle, s keresztbe gurult a kapu előtt. Puskás István ébredt a leggyorsabban és S méterről a jobb sarokba lőtt, 0-1 17. perc: Cigan a 16-os vonalán sarokkal akart átvenni egy átadást, közben a labda elpattant tőle, s keresztbe gurult a kapu előtt. Puskás István ébredt a leggyorsabban és S méterről a jobb sarokba lőtt, 0-1
1'
Fantasztikus hangulat, zsúfolt nézőtér és felfokozott várakozás előzte meg az osztályozó visszavágóját. A diósgyőriek hét évig tartó száműzetés után igyekeztek megtenni az utolsó lépéseket az ígéret földjére vezető úton. Fantasztikus hangulat, zsúfolt nézőtér és felfokozott várakozás előzte meg az osztályozó visszavágóját. A diósgyőriek hét évig tartó száműzetés után igyekeztek megtenni az utolsó lépéseket az ígéret földjére vezető úton.
Teljes történet