Beharangozó 2020. október 8., csütörtök

"Az egész csapat nagyon várta már ezt a napot"

Pénteken hazai pályán megkezdi a Tipos Extraliga 2020/2021-es bajnoki szezonját a DVTK Jegesmedvék csapata. A 18 órakor kezdődő mérkőzésen az ellenfél a HC Slovan Bratislava lesz. A belépőjegyek megvásárolhatók online és a helyszíni pénztárak is kinyitnak egy órával a találkozó kezdete előtt. A mérkőzést, ahogy a liga összes további találkozóját egyelőre kizárólag a Tipsport oldalán található stream-en keresztül lehet követni, regisztrációt követően. Szurkolóinkat ezúton is kérjük, hogy tartsák be az egészségügyi óvintézkedéseket és viseljenek maszkot.

"Az egész csapat nagyon várta már ezt a napot"


- Az egész csapat nagyon várta már ezt a napot. Most az a legfontosabb, hogy végre tétmeccset játszhatunk és felvehetjük a bajnoki meccsek ritmusát. Sajnos a körülmények nem ideálisak, az ismert okok miatt lesz pár hiányzónk, így nem tudunk teljes csapattal kiállni. Viszont azok a srácok, akik az elmúlt napokban velünk dolgoztak elképesztő munkát végeztek és nagyon koncentráltan edzettek. Mindenki fontos tagja ennek a csapatnak, így akik játszani tudnak pénteken, azok mindent meg fognak tenni a sikerért. Megvan a tervünk arra, hogy miként lehetünk jó csapat és hogyan érhetünk el arra a pontra, ahová el szeretnénk jutni. Arra törekszünk, hogy folyamatosan előre lépjünk, pénteken pedig egy nagy lépést tehetünk kezdésként - nyilatkozta Dave Allison a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője

Tipos Extraliga
3. forduló

2020. október 9. péntek, Miskolci Jégcsarnok 
18:00 DVTK Jegesmedvék - HC Slovan Bratislava
online jegyvásárlás: jegy.hu

Egészségügyi óvintézkedések

A pénteki mérkőzésre is érvényesek lesznek a korábban meghírdetett egészségügyi óvintézkedések, így kérjük szurkolóinkat, 

  • a jégcsarnok területén, a mérkőzés teljes ideje alatt kötelezően viseljenek arcot eltakaró védőmaszkot
  • legyenek türelmesek, a beléptetésnél kontakt nélküli testhőmérést végzünk, ami mindössze pár másodpercet fog igénybe venni
  • használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket
  • a beléptetés során, a büfében és a mellékhelységben is tartsák a 1,5 méteres védőtávolságot
  • a mérkőzés után senki ne menjen a lelátó korlátjához pacsizni a játékosokkal, ne keressék a játékosok és a szakmai stáb társaságát
  • betegség tünetével (láz, torokfájás) érvényes jegy birtokában is inkább maradjanak otthon!

Érdemes kettőzött erővel szurkolni a hazai góloknak

Ezen a szezonnyitó mérkőzésen minden lőtt gólunk után +5 százalék kedvezményt adunk az új szezonra készült mezek rendelésénél. Várunk a meccs után a Jegesmedve Shopban, ahol választható színben, névvel és számmal megrendelheted az új mezt, a kedvezmény mértéke pedig a lőtt góljaink számán múlik.

A harmadok közti szünetekben

Az első harmadot követő szünetben a DVTK Jegesmedvék amatőr csapatát köszöntjük, akik a 2019/2020-as évadban bajnoki címet szereztek. A második harmad utáni szünetben a játéké és a nyereményeké lesz a főszerep. Érdemes lesz ezúttal is velünk játszani a szünetben, hiszen értékes ajándéktárgyak kerülnek átadásra.

Sajtó akkreditáció

A klub által kijelölt partnereken kívül a sajtóakkreditáció átmenetileg szünetel. A mérkőzést követő értékeléseket és interjúkat kérés esetén további felhasználásra megküldjük.

Jegyek

Az idei szezonban is él online jegyvásárlási rendszerünk, így minden itthon játszott mérkőzésre lehetőség van internetes jegyvásárlásra is, a dvtk.eu oldalon található mérkőzéslista jobb oldalán lévő jegyvásárlás gombbal. Az így megvásárolt jegyeket nyomtatott formában, valamint telefonos QR kóddal is felismeri a rendszer, ez utóbbi esetben a jegyet nem szükséges kinyomtatni. Természetesen továbbra is lesz lehetőség a mérkőzések előtt a jegypénztárban történő jegyvásárlásra is (a főbejáratnál lévő pénztárak egy órával a mérkőzés kezdete előtt nyitnak ki) azonban mindenkinek javasoljuk az elővételes és az online történő jegyvásárlást. 

Felhívjuk a szurkolóink figyelmét, hogy a dobosok az idei szezonban visszaköltöznek a Vigadó lelátóra, így aki ide vesz belépőjegyet annak tudatában tegye, hogy ebből a szektorból hangos szurkolás és dobolás lesz hallható.

Nem ülőhely

Könyöklő

világos zöld

-

Álló

narancssárga

1500

Palánk

kék

1500

Vigadó álló

világosbarna

1500

Ülőhely

A szektor

fehér

1800

B szektor

sárga

2200

C szektor

sárga

-

D szektor

fehér

1800

E szektor

fehér

1800

F szektor

sárga

2200

G szektor

sárga

2200

H szektor

sárga

2200

I szektor

sárga

2200

J szektor 

fehér

1800 

Vigadó ülő

piros

2200