Beharangozó 2023. április 19., szerda

Ma Szekszárdon játszik bronzmeccset a DVTK HUN-Therm

Április 19-én, szerdán 18 órától a szekszárdi Városi Sportcsarnokban játssza a Tippmix Női NB I. A-csoport 2022/2023-as kiírásának bronzmérkőzését a DVTK HUN-Therm. Az egyik fél két győzelméig tartó bronzcsatában Völgyi Péter csapata 1-0 arányban vezet.

Ma Szekszárdon játszik bronzmeccset a DVTK HUN-Therm


Tippmix Női NB I. A csoport rájátszás, bronzmérkőzés II.

2023. április 19., szerda (Szekszárd, Városi Sportcsarnok)
18:00 Atomerőmű KSC Szekszárd - DVTK HUN-Therm

Edzői beharangozó

Völgyi Péter: Szeretnénk ma úgy játszani, hogy legyen lehetőségünk lezárni a párharcot. Ehhez jobban kell teljesítenünk, mint az első összecsapáson. A Szekszárd agresszív védekezése ellen okosan kell támadjunk, minimalizálni kell az eladott labdáink számát. A betegeink meggyógyultak, több időnk volt pihenni és készülni, így jobb alaphelyzetből indulva mindent meg fogunk tenni, hogy bajnoki éremmel tudjuk befejezni első Euroligás szezonunkat.

Mérkőzéssel kapcsolatos információk

Helyszín

Szekszárd Városi Sportcsarnok
7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3.

Közvetítés

A mérkőzést a mindigTV GO élőben közvetíti.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket.