Beharangozó 2023. augusztus 3., csütörtök

A mezőkövesdi vendégszektor megtelt

Az OTP Bank Liga 2. fordulójában Mezőkövesdre utazik a DVTK labdarúgó csapata. A szurkolókon ezzútal sem fog múlni a győzelem, hiszen csütörtök kora délutánra már DVTK vezetése által kért újabb belépőjegyek is gazdára találtak, így a vendégkszektor megtelt. Már csak a hazai szektorokban maradtak szabad helyek, ezért kérjük szurkolóinkat, érvényes belépő nélkül senki ne induljon útnak!

A mezőkövesdi vendégszektor megtelt


OTP Bank Liga 2. forduló

2023. augusztus 5., szombat
17:45 Mezőkövesd Zsóry FC - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport)

Jegyek

Miután a hazaiak által a diósgyőri szurkolók rendelkezésére bocsájtott belépőjegyek rendkívül hamar elfogytak, a DVTK vezetése újabb belépőjegyeket kért a vendégszektorba, amit fel is szabadított a rendező klub. Ezúton is köszönjük a Mezőkövesd sportszerű hozzáállását!

Miután a plusz 100 darab jegy is gazdára talált, már csak a hazai szektorokba vásárolható belépőjegy. Kérjük szurkolóinkat, érvényes belépő nélkül senki ne induljon útnak! 

Helyszín

Mezőkövesd Városi Stadion (3400 Mezőkövesd, Széchenyi István u. 56.)

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól; az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.