Beharangozó 2017. április 27., csütörtök

"Duzzadunk az önbizalomtól"

Az OTP Bank Liga 29. fordulójában a Vasast fogadja a DVTK labdarúgó csapata. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Bódog Tamás és Ugrai Roland válaszolt az újságírók kérdéseire.

"Duzzadunk az önbizalomtól"

OTP Bank Liga 29. forduló

2017. április 29., szombat
18:00 Diósgyőri VTK - Vasas FC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4 Sporton, a Miskolc Televízióban, hallható az Európa Rádióban és a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a szombati Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Bódog Tamás: - Jó mérkőzésre számítunk. Nagyon jó mérkőzéseket játszott a Vasas, jó formában vannak, duzzadnak az önbizalomtól a jó eredmények után, de úgy gondolom, hogy mi is duzzadunk az önbizalomtól. Nem lesz egyszerű, mert szombati ellenfelünk nem véletlenül áll elöl a tabellán, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Michael Oenning: - Látjuk mi is, hogy a Diósgyőr mostanában jó passzban van, és eredményesek is az utóbbi mérkőzéseket tekintve. Egyáltalán nem lesz egyszerű ez a bajnoki sem, nagyon tudatos és összeszedett játékkal kell ellenfelünkhöz utazni. Mivel kupameccsünk is van a héten, így nagy hangsúlyt fektetünk egész héten a regenerálódásra. Bonyolult és nehéz meccs lesz, abban biztos vagyok, de ha a megfelelő átütőerővel indulunk neki, sikeresek lehetünk.

 

Információk

  • Belépőjegyek korlátozott számban kaphatók, a jegyinformációk ide kattintva olvashatók.
  • A találkozót az m4sport.hu élőben közvetíti.
  • A 28. forduló programja ide kattintva olvasható.