Beharangozó 2019. augusztus 29., csütörtök

Budapestre utazó szurkolóink figyelmébe

A vasárnapi FTC - DVTK mérkőzés előtt tartalmi változtatás nélkül közöljük a BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság közleményét.

Budapestre utazó szurkolóink figyelmébe


Tisztelt Szurkolók!

Az OTP Bank Liga NB I következő fordulójában 2019. szeptember 1-jén 18 órai kezdettel kerül megrendezésre az FTC - DVTK labdarúgó mérkőzés a Groupama Arénában (Bp. IX. ker. Üllői út 129.)

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a szervező Ferencvárosi Torna Club és a rendőrség a szurkolók biztonsága, rendzavarás megakadályozása és a helyszín mielőbbi megközelíthetősége érdekében a labdarúgó mérkőzésre érkező vendégszurkolók részére gyülekezési helyet hirdet meg, ahonnan a szurkolók rendőri kísérés mellett lesznek átkísérve a Groupama Aréna vendégszektorához. 

A Miskolcról, illetve az ország keleti részéről személygépkocsival, buszokkal labdarúgó mérkőzésre érkező DVTK szurkolók a mérkőzés napján M3 autópálya Kerekharaszti pihenőjének parkolójában gyülekezzenek 15.30-16.00 óra között. Innen a vendégszurkolók 16 órai indulással rendőri biztosítás mellett lesznek elkísérve a Groupama Aréna vendégparkolójáig. 

A meghatározott gyülekezési pontra személygépkocsival, kisbusszal érkező vendégszurkolók gépjárművezetői indulást megelőzően ellenőrizzék a jármű műszaki állapotát, mivel a lerobbanó, nem megfelelő műszaki állapotú gépjárművek nagymértékben akadályozzák a kísérés időben való végrehajtását, szurkolók stadionhoz történő eljutását!   

A budapesti lakóhellyel, tartózkodási hellyel rendelkező, vagy pest környéki településről érkező Diósgyőr szurkolók a mérkőzés napján a Bp. IX. ker. Könyves Kálmán krt. 12-14. szám alatt lévő Lurdy-Ház hátsó, Vágóhíd utca felé eső homokos parkolójában gyülekezzenek 16.00-16.30 óra között. Innen a vendégszurkolók 16:30 órai indulással rendőri biztosítás mellett lesznek elkísérve a Groupama Aréna IV-es számú vendégkapujáig. Kérjük a szurkolókat, hogy a Lurdy-Ház Parkolóját vegyék igénybe, és ne a Vágóhíd utcán parkoljanak!

Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsájtásra a stadionba!

Minden szurkoló hozzon magával arcképes hatósági igazolványt, mivel a belépésnél a biztonsági szolgálat a jegy használójának jogosultságát igazolvány alapján ellenőrzi!!! 

Szeretnénk a tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy a jegy hamisítása, illetve a hamísított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül.  A stadionba a szurkolók jegy és ruházat ellenőrzést követően tudnak csak belépni. Hamis jegy észlelése esetén annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul. 

Ismételten felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találunk, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul.  Az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén, oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon. 

Köszönjük megértésüket és jó szurkolást kívánunk!

BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság