Beharangozó 2020. február 10., hétfő

Jegyek a Kisvárda - DVTK mérkőzésre

Az OTP Bank Liga 22. fordulójában a Kisvárda vendége lesz a DVTK. A mindössze 264 fő befogadására alkalmas vendégszektorba szóló belépőjegyek egységesen 2500 forintba kerülnek, melyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalán és a DVTK Shopban is megvásárolhatók. FRISSÍTVE: hétfőn 16 órakor mintegy 30 belépő várt még gazdájára.

Jegyek a Kisvárda - DVTK mérkőzésre


OTP Bank Liga 22. forduló

2019. február 22., szombat
17:00 Kisvárda Master Good - Diósgyőri VTK

Jegyárak

A vendégszektorba (C szektor) szóló belépőjegyek egységesen 2500 forintba kerülnek. 

Jegyvásárlás

A belépőjegyek klubkártya és névre szóló regisztráció nélkül a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a DVTK Shopban is megvásárolhatók. A vendégpénztár a mérkőzés napján 15 órakor nyit ki. A helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

Helyszín

Kisvárda Várkerti Stadion

Nyitvatartás

DVTK Shop
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva
szombat (meccsnap): 10-20 óra

Beléptetés

Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosításra alkalmas iratot vigyenek magukkal.

Az interneten vásárolt jegyek esetében a szervezők azt kérik, nyomtassák ki, és ezt a lapot hozzák magukkal a szurkolók a mérkőzésre! Kérjük, figyeljenek arra, hogy a vonalkód minden számjegye szerepeljen a kinyomtatott lapon! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll a rendezők módjában beengedi a stadionba.

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben - a mérkőzés kezdete előtt 60-90 perccel - érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Kisvárdára utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.